Slankebehandling med Reaction

Husk vi har 30% rabat på alle vores slank behandlinger i hele januar måned.

Hvad er og kan vores Reaction Radiofrekvens system

Reaction systemet virker via en kombination af radiofrekvensenergi og vakuumsterapi. Vakuumsterapi arbejder sammen med kroppens egen regenereringsproces, hvor vakuumen stimulerer blodgennemstrømningen og øger aktiviteten/forbrændingen i over- og underhuden. Radiofrekvens går dybt ned i underhuden, hvor den via den energi som bliver leveret øger forbrændingen i den enkelte fedtcelle, hvorved den mindskes.

Reaction indeholder via radiofrekvensenergien 3 forskellige penetrerings muligheder, som bruges alt efter, hvilke gener man ønsker at behandle. I forhold til slankebehandling ønsker man at behandle dybere nede i hudlaget, hvor fedtcellerne opholder sig.

Reaction er et meget kraftigt system, og du vil oftest umiddelbart efter behandlingen begynde at se de første resultater. Men du skal også være klar over, at minimeringen af kompakt fedt samt opbygning af huden er en proces, der sker stille og roligt. Den fulde effekt vil først være endelig ca. 2-4 måneder efter afsluttet behandling afhængigt af, hvad der behandles for.

På Healux Klinikken tager vi altid før og efter billeder. Da man oftest vendes stille og roligt til de små ændringer, er det godt med før efter billederne, så man kan se hele udviklingen.

Når man opstarter behandling med Reaction, er det vigtigt, at man som minimum drikker 1,5-2 liter vand dagligt, da Radiofrekvenserne virker via vævsvæsken, og vandet er derfor et must. Vi anbefaler 8 behandlinger som et behandlingsforløb med 1 behandling i ugen, når der er tale om cellulite – det kan selvfølgelig variere fra person til person.

 

Spørgsmål og svar

 

Hvor lang tid tager en behandling?

Hver behandling tager mellem 30 – 40 minutter.

 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi anbefaler mellem 4-8 behandlinger afhængig af hudtype og kompaktheden af celluliten.

 

Hvordan føles behandlingen?

Under behandlingen mærker man en dyb varme samt effekten fra vakuumen. Dette kan godt føles lidt intenst, men er dog ikke noget, man ikke kan klare. Der lægges en gel på behandlingsområdet, så applikationen let glider henover huden.

 

Er behandlingen sikker?

Ved behandling med Reaction ses sjældent bivirkninger. Bivirkningerne kan være meget rødme, som kan være i nogle timer, hævelser i behandlings området og blå mærker. I yderst sjældne tilfælde kan der ske en mindre overfladisk forbrænding. Såfremt du oplever en bivirkning af behandlingen, beder vi dig kontakte klinikken.

Ja tak jeg vil gerne booke en Reaction slankebehandling med 30% rabat – Kun i januar 20174