Dermaroller/mesoterapi

Behandlingen er for dig, der gerne vil mindske linjer, rynker, ar og generelt bare gerne vil have opfrisket og fornyet huden.

Dermaroller/mesoterapi er den nyeste generation af højeffektive anti-aging-behandlinger. Behandlingen er for dig, som ønsker at bekæmpe alderstegn, men som ikke er klar til eller ikke ønsker botoxinjektioner, fillers eller kirurgi – eller dig som ønsker en kombination af disse for at bekæmpe rynker fra flere forskellige fronter.

Behandlingsresultaterne er klinisk veldokumenterede og omtalte i en lang række videnskabelige lægetidsskrifter.

Men hvordan fungerer en dermaroller/mesoterapi-behandling egentligt?

Når huden behandles med dermaroller / mesoterapi, sker der en kontrolleret skade i huden, som stimulerer hudcellerne til at dele sig og regenerer sig selv.

I det øverste beskyttende hudlag dannes der flere keratinocytter, som gør huden tykkere og mere modstandsdygtig. I det underliggende hudlag stimuleres fibroblaster til at producere mere kollagen og elastin, som giver huden spændstighed og elasticitet.

En medicinsk behandling med dermaroller/mesoterapi giver altså et tykkere ydre hudlag og en mere spændstig, elastisk og frisk hud

På Healux Klinikken bruger vi produkter fra SRS International, som er en af Europas førende producenter af dermaroller/mesoterapi-produkter. Vi arbejder med forskellige virkestoffer og kan derfor sammensætte disse alt efter, hvad du og din hud har brug for.

Det er bevist, at dermarolleren/mesoterapi øger hudens modtagelighed overfor produkter med op til 200 gange.

Alle produkter er godkendt i henhold til EU’s kosmetikdirektiv.

Mesoterapi er en relativ ny generation af hudbehandling herhjemme, men på verdensplan har mere end 1,5 mio. mennesker fået behandlingen, og dette tal vil kun stige.

Forskellen mellem mesoterapi og botoxinjektioner eller fillers er, at du ved muskelafslappende injektioner/fillers får et hurtigt resultat. Det gør du ikke med dermaroller/mesoterapi. Der skal flere behandlinger til, og man skal se det som en investering i at få huden genopbygget over en længere periode.

Dermaroller/mesoterapi er uovertruffen til behandling af: Rynker og linjer, rygerhud, solskadet hud, ar og aknear, bumset og uren hud (aktiv akne), store porer, pigmentforandringer, sart og sensibel hud (rosacea) og strækmærker.

Så lider du af nogen af ovenstående problematikker, så kom ind til Healux Klinikken til en uforpligtende konsultation og hør hvad vi kan gøre for dig.

Du kan bestille din tid til en gratis konsultation her

Du kan læse mere om behandlingen her.