Hvad gør en Pristine og Infusion kombi behandling for dig og din hud?

Pristine er det mest avancerede system til mikrodermabrasionsbehandling der er på det danske marked. Med ægte laserskårne diamantspidser behandler Pristine hudens overflade, mens en mild vakuum stimulerer produktionen af kollagen og elastin og forbedrer blodcirkulationen.

Din hud vil synes og føles ren, frisk og forynget fra den allerførste behandling.

Huden mister sin elasticitet med årene, og er længere tid om at regenerere. Det betyder, at det tager længere tid for huden at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske, hvorfor ældre hud ofte kommer til at se mat og tør ud. Pristine hudslibning fjerner blidt de øverste døde og tørre lag af huden samtidig med, at vakuumkontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin, således at der opnås en strammere, sundere og synligt yngre hud, helt uden at være forbunden med nogen smerte.

Når denne del af behandlingen er lavet, står vi med en hud som er hel optimeret og klar til virkelig at kunne bruge de virkestoffer vi tilføre, man vil her normalt ligge en Neovita ansigtsmaske som afslutning. Men i dette kombiforløb tilføre vi i steden en ampul med aktive virkestoffer, som vi vælger ud fra hvad din hud har behov for. Virkestofferne pensles på huden, hvorefter vi med vort Infusion system for dem igennem de øverste hudbarrierer og helt ned, hvor de vil gavne mest. Med Infusion føres virkestofferne ind i huden ved hjælp af elektriske bølger fra Ionwave teknologi. Skabt til at arbejde med hudens biologiske processer åbner Ionwave omhyggeligt mikrovandkanaler i cellemembranen for at tillade sikker passage af virkestofferne ind i cellerne uden at beskadige huden.

Resultatet af behandlingen, vil være en mere ensartet hud fyldt med liv samt minimering af de små fine linjer og rynker. Man kan bruge behandlingen, som en opfrisker engang i mellem eller som et kurforløb på 5-10 behandlinger med en behandling hver 7-10 dag, for at opnå et mere længerevarende resultat. Vi tilbyder i hele april måned denne behandling til kun 499 kr. normal pris 900 kr.

Har du lyst til at gøre noget godt for din hud, så bestil en tid til denne kombi behandling online her.