Et sikkert hit; Neovita gaveæsker – fyldt med forkælelse

Vil du gøre en du holder af glad med en lækker gaveæske med de populære Neovita produkter, så har vi på Healux klinikken nogle fantastiske gaveæsker til en speciel julepris.

 

Vidste du, at Neovita adskiller sig fra øvrige hudplejeprodukter fordi

  • alle produkter er helt fri for konserveringsmidler så som parabener og PEG-emulgatorer.
  • der ikke er tilført nogen former for fyldstoffer i produkterne.Vi har udvalgt 3 forskellige lækre Neovita gaveæsker

 

 

*Ultimativ anti aging gaveæske. Normal pris 899,- Julepris 749,-aa-set

Neovitas anti age serie er baseret på det unikke virkestof system Dermatrix, som er den perfekte sammensætning af virkestoffer som kan trænge ind i huden.

Dermatrix har en tribel virkningseffekt ud fra følgende kombination:

-Bio arganolie, med stort indhold af tocopherol hvilket er lig med en god antioxidant virkning. Olien indeholder som den eneste olie i kombination Phytosterolerne Schottenol og Spinasterol, hvilket tilsammen sørger for en regenererende anti-age virkning med vedvarende effekt.

-Hibiscus Esculentus, som er naturens svar på Botox, indeholder oligopeptider fra proteinerne i Hibiscusfrø, i langtidsstudier er det bevist at have en forstærkende virkning på hudstrukturen, samt en umiddelbar virkning på udtryksrynkerne.

-Matrikiner; Hudens egne Matrikiner fylder rynkerne ud indefra. De tilsatte Matrikiner er en ny generation af peptider som syntetisk fremstilles. De indeholder specielle Aminosyre, de samme som findes i huden, hvilket giver vævsfornyelse og ”udfylder” rynkerne indefra.

 

*Moisture & Argan Skin Care gaveæske normal pris 699,- julepris 599,-ma-set-589x484

Fantastisk intensiv fugtighedsgivende pleje produkter son indeholder:

-Bio Argan Olie der er et kostbart ekstrakt af Argan frugterne.”Marokkos guld” og har til hensigt, at udskyde den naturlige ældning af huden.

-Hamamelis, som er kendt fra indianerne til at fremme helingen af sår, beroliger huden og har en antibaktiel virkning.

-Moisture Plus Compleks, som er et intensivt fugtgivende virkestof.

Netop fordi de første rynker kommer ved fugttab i huden, som oftest er grundet klima (varme tør lufte), stress m. m er Moisture & Argan linien den perfekte linie, når man ønsker at udskyde ældningsprocessen

 

*Vitamin Wellness gaveæske normal pris 799.- julepris 689,-vitwell-set-800x657

Produkterne i denne serie er sammensat af effektive virkestoffer til at bekæmpe frie radikaler. Frie radikaler forekommer på huden pga. stressrelaterede påvirkninger samt overforbrug af solen.

Vitamin produkterne bruger højtdoserede værdifulde vitaminer til forebyggelse af for tidlig ældning af huden, og regenererer tør og solskadet hud.

Linjen er baseret på aktive virkestoffer, såsom koncentrat fra appelsin, citron, gulerod, Aloe Vera i en 200 ganges koncentrat. Udover at produkterne indeholder A, C og E vitaminer, er der også naturlige olier fra mandel, jojoba, abrikoskerner, samt hvid te, som har 3 gange så effektiv virkning mod frie radikaler ift. grøn te.

Gaveæsker kan købes og afhentes på klinikken i Bredgade