CND – Shellac

Som noget nyt tilbyder vi nu og SHELLAC behandling

SHELLAC er en form for lak, som er kommet for at blive.  Kombinationen af lak og gel gør produktet helt unikt da det både er langt flottere samt at holdbarheden er unik ift. de normale lakke, der hidtil er set. Produktet er tyndt, men samtidig stærkt nok til at blive påført på samme måde som neglelak. Med SHELLAC på dine egne negle, vil du få det naturlige look med en holdbarhed på 14 dage+, samtidig med at der givers en stærk beskyttelse af naturneglen.

Se priser

 

Helt unikt for SHELLAC skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC eller ved aftagning, så neglene blive ikke svage eller skadede af SHELLAC behandlinger.

Du har mulighed for at få lavet SHELLAC som en del af en mine manicure eller som kun SHELLAC.

Mini manicure (60 min):

Rettet / fjernelse af neglebånd, filet dine negle, lakering med SHELLAC og negleolie.

SHELLAC (30 min):

Du har selv klaret dine negle ift. filing m.m hjemmefra, Vi ligger den holdbare SHELLAC på og du går fra klinikken med flotte negle.

Obs. Shellac kan fjernes hjemme med acetone.

NYHED: det er nu muligt at få sin ynglings farve med SHELLAC Express finish (plus 55 kr.) Denne vil være optimal for dig, som arbejder meget med dine hænder og derfor har behøv for en endnu stærkere overflade.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris  Book en tid
SHELLAC | 30 min 350 kr. 175 kr.  Book
SHELLAC inkl. mini manicure | 60 min. 500 kr. 250 kr.  Book
Aftagning af SHELLAC 200 kr. 100 kr.  Book
SHELLAC Aftagning inkl. ny SHELLAC 440 kr. 220 kr.  Book
SHELLAC Express finish 50 kr. 25 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Nej – Vi hærder SHELLAC når vi ligger den på, hvilket gør at der ikke er risiko for at det kommer skræmmer i den, lige efter behandlingen, som der er ved normale lakke

Du kan regne med at din SHELLAC holder 14 dage + oftest er det ikke SHELLAC der bliver grimt, men neglen som vokser ud, hvorfor man får det fjernet / eller lagt nyt på.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort