PRX-T33

PRX-T33 er medicinsk revolutionerende anti-age peeling der er effektiv til behandling af rynker, fine linjer, pigmenteringer/solskader, tør hud, tabt elasticitet, melasma, ældre hud, ar og karsprægninger. Denne er udviklet efter flere års forskning og består af TCA, kojicsyre og hydrogenperioxid. De aktive ingredienser har til formål at arbejde på hudens celleniveau, for på den måde at skabe en cellefornyelse. Samtidig med boosting af cellefornyelse, stimulerer PRX-T33 hudens vækstfaktorer og giver dig en synlig forbedring af huden både her og nu, men også på længere sigt.

Se priser nederst på siden

PRX-T33 adskiller sig fra den typiske TCA-peeling, da den ikke forårsager ”frosting” på huden. Derudover kan peelingen anvendes året rundt og på alle hudtyper. Huden bliver desuden ikke lysfølsom, som ved de andre klassiske peels vi kender og derfor kan du også forvente en minimal afskalning efter din behandling.

 

Hvordan virker PRX-T33?

PRX-T33 har to virkningsmekanismer. Den ene frigør de døde hudceller fra hudens overflade, og giver plads til at de nye underliggende hudceller kan komme op til hudens overflade. Den anden stimulerer de nuværende levende hudceller til at forny sig, når de døde hudceller er væk. Resultatet er en øjeblikkelig forbedring af hudens struktur og en flot fornyet glød.

Hvordan foregår en PRX-T33 behandling?

Inden selve behandlingen, afrenses huden grundigt og vores cryo-kølemaskine tændes med svag luft over det område du ønsker behandlet. Herefter masseres peelingen ind, i et område af gangen. Det føles typisk som en varm og prikkende fornemmelse, som tiltager indtil produktet er trængt ind i huden og igangsætter cellefornyelsen. Efter nogle minutter vil ubehaget gradvist aftage. Oven på selve peelingen påføres en god fugtighedsgivende creme samtidig med at området køles.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Spørgsmål og svar

Som udgangspunkt afhænger antallet af behandlinger, af både hudens kvalitet og problematikker. Man kan få foretaget PRX-T33 enkeltstående, men vi anbefaler et forløb af fire behandlinger. Vi anbefaler at der går 1-2 til uger mellem hver behandling.

Behandlingen tager ca. 20-30 minutter for hele ansigt.

Du kan ikke blive behandlet såfremt du har herpes, atopisk dermatit eller anden bakteriel infektion. Indenfor de sidste 2-6 måneder skal der ikke være foretaget kirurgiske procedurer såsom fedtsugning eller øjenlågskirurgi. Du må ikke have immunsupressiv- og bløder sygdomme eller være genetisk disponeret for dannelse af keloid ar. Du må ligeledes ikke være gravid eller amme.

En af de unikke egenskaber PRX-T33 peeling har, er at du ikke oplever ”frosting” effekt som ved andre klassiske peels. Det betyder at din hud heller ikke vil være lysfølsom, derfor kan du godt opholde dig i solen. Dog anbefaler vi altid at du plejer din hud med SPF 50 hver dag, hele året rundt.

Du vil opleve en varme og prikkende fornemmelse som tager til i styrke indtil peelingen er trængt ind i huden. Selve varmen og den prikkende fornemmelse vil aftage i styrke efter få minutter. Vi har en cryo-maskine tændt under behandlingen og vi anvender til sidst kølende maske der beroliger og plejer det behandlede område.

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation før første behandling på Healux Klinikken 0 kr. 0 kr. Book
PRX-t33 Peel helt ansigt 1.200 kr. 840 kr.  Book
PRX-t33 Peel helt ansigt samt hals 2.000 kr. 1.400 kr.  Book
PRX-t33 Peel Decolleté 1.200 kr. 840 kr.  Book
PRX-t33 Peel Decolleté og Hals 2.000 kr. 1.400 kr.  Book