Et naturligt alternativ til at gendanner og opbygger hudkvalitet

Få opstrammet og opbygget hudkvaliteten med Sunekos

Sunekos er en injektionsbehandling der indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gendanner og opbygger hudkvalitet og balance. Sunekos’ unikke formel, har vist gennem undersøgelser, at være i stand til at stimulere fibroblasterne i huden, der begge reproducerer kollagen og elastin, som er to vigtige elementer til fornyelse af hudceller. Takket være denne proces modvirker Sunekos aldringstegn, men hensyn til din naturlige ansigsform.

Se priser og book tid

Slut med mørke rander og fine linjer om øjnene!

Vi er glade for at kunne præsentere den nye banebrydende injektionsbehandling: Sunekos her hos Healux Klinikken.

Sunekos er en injektionsbehandling, der består af hyaluron og aminosyrer. Behandlingen med Sunekos mindsker tegn på aldring, og produktet er det eneste naturlige produkt i æstetisk medicin, der stimulerer produktionen af kollagen og elastin samtidig – og derved både virker øjeblikkeligt og over tid.

Hvor og hvordan?

Sunekos gendanner tabt volumen og forbedrer hudens elasticitet på en naturlig måde.

Sunekos anvendes også til behandling af linjer og generel hudforyngelse. Behandlingen kan bruges på alle hudtyper og på forskellige områder af kroppen, såsom ansigt hals, decolleté og hænder.

Det er især effektivt til behandling af ellers vanskelige områder, såsom panden og området omkring øjnene. Omkring øjnene udglatter Sunekos rynkerne samt fjerner poser og de, ellers umulige, mørke rander.

Sunekos Body – til løs og kreppet hud på kroppen

Løs og kreppet hud på arme, inderlår eller mave er ofte til stor gene, fordi det hverken kan trænes eller spises væk. Derfor er vi begejstrede for også at kunne tilbyde Sunekos Body.

Sunekos Body har samme patenterede formel som Sunekos, bare i mængder, der kan løfte hængende og kreppet hud – f.eks. på arme, inderlår eller mave.

Hvorfor Sunekos?

Sunekos er oplagt til kunder, der ikke kan få eller ikke ønsker Botox.

Samtidig virker Sunekos både kort efter behandlingen (efter endt behandlingsforløb) og over tid, da det stimulerer produktionen af kollagen og elastin og derved virker hudforyngende på længere sigt.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Sunekos underansigt, Hals eller Decollete 1 x 3 ml.3.000 kr.2.100 kr. BookSunekos underansigt, Hals eller Decollete ( Moden hud )5.000 kr.3.500 kr. Book

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation inden Sunekos 0 kr. 0 kr.  Book
Sunekos Pande eller øjne 1 x 3 ml. Sunekos 200 3.000 kr. 2.100 kr.  Book
Sunekos Pande eller øjne 3 x 3 ml. Kur af 3 beh. Sunekos 200 7.500 kr. 6.000 kr.  Book
Sunekos underansigt, Hals eller Decollete 1 x 3 ml. Sunekos 200 3.000 kr. 2.100 kr.  Book
Sunekos underansigt, Hals eller Decollete ( Moden hud ) 1 x 4,5 ml kombi Sunekos 200 & 1200 5.000 kr. 3.500 kr.  Book
Sunekos underansigt, Hals eller Decollete ( Moden hud ) 1 x 4,5 + 2 x 3 ml. Sunekos 200 & 1200 8.000 kr. 6.400 kr.  Book
Sunekos Body 1 x 10 ml. 4.500 kr. 3.600 kr.  Book
Sunekos Body 3 x 10 ml. 12.500 kr. 10.000 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Du kan forvente at se det fulde resultat af din Sunekos-behandling en måned efter afsluttet behandlingsforløb.

Vi anbefaler tre behandlinger med to ugers interval til øjenområdet. Til de øvrige områder anbefales fire behandlinger med to ugers interval.

Dette kommer an på hvilken peeling behandling, der er tale om. Men som udgangspunkt skal der gå 2-4 uger mellem hver behandling.

Efter afsluttet behandlingsforløb, kan du forvente at resultatet holder cirka 6 måneder. Derefter kan du nøjes med en enkelt vedligeholdelsesbehandling hvert halve år

Nej, Sunekos ændrer ikke på mimikken.

De første fem timer efter behandlingen er det vigtigt ikke at berøre, massere eller gøre brug af make-up på de behandlede områder. Dette skyldes bl.a. infektionsrisiko og risikoen for at sprede medikamentet i huden. Desuden bedes du undgå intens varme eller ekstrem kulde lige efter behandlingen. Den efterfølgende dag kan du fortsætte din dagligdag på vanlig vis.

De mest almindeligt forekommende bivirkninger er lidt rødme, hævelse, smerte, kløe, blødning, blå mærker og ømhed, som typisk aftager indenfor et par dage.

Ved udførelse af injektioner, er anafylaksis chok en ekstremt sjælden bivirkning, som vil blive behandlet i samme øjeblik, HVIS dette skulle forekomme.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort