Sculptra – Ansigtsløft (facelift)

Sculptra er ikke en filler, men en volumizer, der gør din hud naturligt tykkere ved at stimulere hudens naturlige bindevævsdannende celler og derved opbygge huden indefra. Det er altså dit eget bindevæv, som strammer huden op, og giver dig et naturligt ansigtsløft, så du ser 10 år yngre ud eller mere afhængig af antal behandlinger.

Sculptra er en effektiv og revitaliserende behandling, som stimulerer hudens egen collagen og celler til en gradvis opbygning indefra. Dit ansigt vil undervejs opnå en flottere struktur, glathed og spændstighed. Rynker og linjer reduceres markant, og du får et naturligt yngre udseende.

Se priser

 

Den aktive substans i Sculptra er Poly-L-mælkesyre, som er 100 % biologisk nedbrydelig. Det har i mange år været anvendt i resorberbare suturer (kirurgisk sytråd), der forsvinder af sig selv.

Sculptra kan med fordel anvendes ved tilstande, hvor der er behov for hudopstramning, reduktion af rynker, folder, hulninger, asymmetri og løs hud. Sculptra kan også bruges til Morphoea (bindevævssygdom), Lipoatrofi (fedtskrumpende områder), ar og kavalergangen.

Når Sculptra injiceres dybt i hudens bindevæv stimuleres bindevævscellerne til at yde mere og gendanne bindevævsstrukturer som fx collagen. Ved at stimulere den naturlige produktion af collagen genvinder huden sit volumen og spændstighed. Der sker en hudforyngelse i løbet af 6-10 måneder, men de første synlige resultater kan oftest konstateres allerede efter 12 uger.

Healux Klinikken anbefaler altid mindst 2 behandlinger hver 4. uge, da vi har erfaret, at dette giver et optimalt resultat og et tydeligt foryngende udseende af lang varighed. Virkningen af behandlingen med Sculptra holder i 3-5 år afhængig af udgangstilstanden af din hud, din aldringsproces og ikke mindst din livsstil. Undervejs vil en enkelt behandling kunne vedligeholde et ofte uændret opnået forynget resultat.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Fuld behandling ( 2 glas ) 10.000 kr. 10.000 kr.  Book
1/2 behandling (1 glas) 5.000 kr. 5.000 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Behandlingen opleves meget forskelligt fra person til person. Som ved andre små stik (injektioner) vil du kunne opleve en vis ømhed. Du vil muligvis opleve en sviende fornemmelse ved injektionsstedet. Efter behandlingen kan du mærke at huden er hævet, og du kan se enkelte blå mærker.

Du skal regne med at afsætte ca. 1 time til en behandling, da der er tale om en naturtro genopbygning af din hud. Du kan tage hjem eller tilbage på arbejde umiddelbart efter.

Afhængig af dine forudsætninger og dine ønsker vil speciallæge i hudsygdomme Vibeke Kassis kunne vurdere, om Sculptra er den rette behandling for dig. Men ønsker du at igangsætte en foryngelse af hudens naturlige opbygning, vil denne behandling være ideel for dig.

Resultatet holder i 3 – 5 år afhængig af din huds tilstand ved 1. behandling, hastigheden af din aldringsproces og ikke mindst kvaliteten af din livsstil. Efter 1 – 2 år kan du evt. vedligeholde resultatet med 1 – 2 behandlinger i de områder med den løseste hud.

Sculptra udføres kun af specialtrænede speciallæger, og derfor vil eventuelle bivirkninger være ganske få. Behandlingen må kun udføres af læger som er certificeret til at anvende behandlingen og dermed har gennemgået specialtræning i behandling med Sculptra. På Healux Klinikken behandles du af speciallæge dr.med Vibeke Kassis.
Der kan i sjældne tilfælde opstå små buler (korn) under huden i det behandlede område. Disse korn er meget sjældent synlige, men du vil kunne føle dem, hvis du mærker med fingrene. Bulerne kan masseres væk og forsvinder oftest af sig selv.

Inden du tager beslutningen om at få foretaget en behandling med Sculptra, er det vigtigt, at du tænker dig godt om. Derfor kan du ifølge loven om kosmetiske hudbehandlinger ikke blive behandlet før 1 uge efter konsultationen og information om behandlingen.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort