Opstrammende behandling med Reaction – Radiofrekvens

Har du for nyligt kigget dig selv i spejlet og opdaget at tyngdekræften har overtaget, så huden i dit ansigt eller på kroppen er blevet slappere? Så vil vores Radiofrekvens behandling med vort Reaction-system, være det rette valg for dig.

Se priser

Reaction-systemet er et gennembrud indenfor hudopstrammende behandlinger til sammentrækning af vævsfi­bre til omgående udjævning og opstramning. Kollagenfi­brene styrkes, således at der opnås en langtidseffekt, som giver glattere og strammere hud. Med Reaction med radiofrekvens findes der endelig en metode til at få en opstrammende behandling, som virker.

Ved en hudopstrammende behandling arbejdes der på at styrke de eksisterende kollagenfi­bre, der med tiden svækkes som følge af ældning og forskellige former for stress. En Bi-polar RF-energi opvarmer underhuden, og stimulerer kollagensyntesen for at styrke de eksisterende kollagenfi­bre, hvorved der sker en forbedring af hudens elasticitet, slaphed og struktur. Øjeblikkelig sammentrækning af fi­brene i vævet resulterer i en glattere og mere stram hud.

Reaction indeholder via radiofrekvensenergien 3 forskellige penetrerings muligheder, som bruges i forhold til hvilke gener, man ønsker at behandle. En opstrammende behandling behandler huden mere overfladisk, i forhold til behandling af cellulite (for mere info se under slank behandling), hvor man ønsker at behandle dybere nede i hudlaget, hvor fedtcellerne opholder sig.

Men du skal også være klar over, at opbygning af huden for rynkereduktion og opstramning er en proces, der sker stille og roligt. Den fulde effekt vil først være endelig ca. 2-4 måneder efter afsluttet behandling afhængig af den oprindelige hudkvalitet.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris  Book en tid
Rynkereduktion og opstramning af hele ansigt 2.000 kr. 1.000 kr.  Book
Rynkereduktion og opstramning af øjnområdet 1.200 kr. 600 kr.  Book
Rynkereduktion og opstramning rundt mund 1.200 kr. 600 kr.  Book
Hals 1.400 kr. 700 kr.  Book

Spørgsmål og svar

En opstrammnende behandling virker ved at styrke eksisterende kollagenfibre, som med tiden er blevet slappe på grund af alderen og andre faktorer. Bi-polar radiofrekvens energi opvarmer underhuden, og stimulerer kollagensyntesen for at styrke de eksisterende kollagenfibre, hvorved man forbedrer fastheden og strukturen i huden. En sammentrækning af vævsfibrene resulterer i glattere og strammere hud.

Vi anbefaler mellem 3-6 behandlinger alt afhængig af hudtype og kvalitet
Reaction opstrammende behandling er velegnet til behandling af områder såsom rundt om munden, kinder, panden og det sensitive område omkring øjnene såvel som hals, brystområdet, mave (efter graviditet) og underarme.

Vi starter behandlingen med at rense din hud, hvorefter vi laver en hudslibning i hele ansigtet, hvilket forbereder huden til at kunne optage radiofrekvenserne optimalt. Hele ansigtet behandles med radiofrekvenserne. Under behandlingen kan du mærke den prikkene fornemmelse af radiofrekvenserne. Vi regulerer energien alt efter dit smerte niveau. Behandlingen afsluttes med Neovita Serum og Creme efter hudtype.

Hver behandling tager mellem 45 – 60 minutter.
Reaction behandling er meget sikker, og der er meget lille risiko for bivirkninger. Den værste bivirkning der kan ske, vil være en lille overfladisk forbrænding, som hurtigt vil fortage sig.
Vi anbefaler mellem 3 – 6 behandlinger.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort