Microbotox

Udsæt alderstegn som store pore og livløs hud.

I takt med at vores hud ældes, vil man ofte se en forstørrelse af porestrukturen i huden. Ønsker man at formindske disse vil man ikke alene kunne gøre dette ved hjælp af hudplejeprodukter, da disse kun kan gøre noget af arbejdet.

Se priser

Der er nu kommet studier der viser, at indsprøjtning af små mængder Botox i det øvre lag af huden, kan resultere i en effektiv formindskelse af porestørrelsen. Udfordringen med dette har tidligere været, at det med en normal nål kan være næsten umuligt at indsprøjte så små mængder, som der rent faktisk skal til. Det er en af årsagerne til, at der nu er blevet udviklet en fantastisk behandlingsteknik for dette – nemlig Epi Dab microchanneling device.

Epi Dab microchanneling device bruger vi på Healux Klinikken både til Micro Botox behandling men også til behandling af vitamin og fugt optimering I huden. Du kan læse mere om Epi Dab microchanneling device med andre cocktails end Microbotox her.

Men hvad er Epi Dab microchanneling device egenligt? Epi Dab består af mikronåle som blot er 0,13 mm i diameter og 0,5 mm lange. Det svarer til, at nålene er lige så tynde som menneske hår, når de kommer i kontakt med huden. Ved behandlingen mærker man derfor kun en lille, prikkende fornemmelse.

Behandlingen er individuel i den forstand, at vi blander en cocktail af forskellige vitaminer, mineraler og peptider sammen med Botoxen ud fra, hvad netop din hud har brug for. Den skræddersyede cocktail bruges til give fugt til huden, hvilket sker når de små nåle punkterer huden og cocktailen indsprøjtes gennem en lille spiralrille på ydersiden af nålene. Her trænger det ned i den øverste del af huden og videre ned i underhuden og udfører sit lille mirakel.

Erstatter Micro Botox behandlingen en normal Botox behandling?

Nej. Behandlingen skal ses som noget helt andet. Ved den normale Botox behandling indsprøjtes Botox ned i specifikke muskler for at mindske dennes aktivitet og derved formindske de rynker, de pågældende muskelsammentrækninger giver. Micro Botox med Epi Dab leverer derimod bitte små mængder Botox i overhuden, hvilket resulterer i sammentrækning af pore og fornyet glød til huden. Behandlingerne kan altså ikke sammenlignes. Man kan dog med fordel bruge Epi Dab microchanneling device som kombinationsbehandling med en almen Botox behandling, da det netop er overhuden vi behandler. Samtidig kommer vi tæt på svære områder som øjnene, hvilket man normalt holder sig fra med en traditionel Botox behandling.

Selvom man oftest ser en forstørrelse af porer i t-zonen, vil vi altid udføre behandlingen med Epi Dab i hele ansigtet, da der udover formindskelsen af porer gives nyt liv og glød til huden.

Udover behandling af ansigtet kan man med fordel også behandle andre udsatte områder som décolleté området og hænderne for at opnå en hudforyngende effekt.

Omkring selve behandlingen

Ved en Epi Dab microchanneling device behandling vil man føle ingen til meget lidt smerte. Vi sørger altid for at bedøve overhuden før behandlingen, så den føles behagelig på de fine områder som huden under øjnene og i panden.

Der ses ved Epi Dab microchanneling device behandlingen ingen bivirkninger, og du vil kunne genoptage din normale dagligdag lige efter behandlingen. Allerede ca. 2 dage efter behandlingen vil du kunne se de første resultater og efter 14 dage ser man det fulde resultat, som vil holde i op til 3-4 måneder. Det er blandt andet derfor, at man kalder den The Hollywood behandlingen.

På Healux Klinikken anbefaler vi, alt afhængig af din hud, at gentage behandlingen efter behov, dog tidligst 6 uger efter første behandling. Og derefter med efterfølgende opfølgningsbehandling 1 gang hver 6 måned for optimalt og langvarigt resultat.

OBS! Vi gør opmærksom på, at før din første Microbotox behandling på Healux Klinikken, er det lovgivningsbestemt, at du minimum 48 timer inden, skal have været til en forkonsultation hos Healux Klinikkens Hudlæge. Denne konsultation er gratis og kun gældende før din første behandling.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation før første behandling på Healux Klinikken 0 kr. 0 kr. Book
Fuld Face behandling 3.000 kr. 2.100 kr.  Book
Andre områder – pris fås ved konsultationen 0 kr. 0 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Virkningen af behandlingen holder oftest 3-4 måneder. Behandlingen kan gentages efter ca. 6 uger, for et længerevarende resultat.

For at bibeholde virkningen kan behandlingen gentages med 2-4 måneders mellemrum. 

Vi anbefaler at du efter behandlingen, bruger vores K-Ceutic, som indeholder SPF 50.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort