Rynkereduktion

Udsæt alderstegn som rynker og fine linjer med muskelafslappende middel.

I de seneste 10 år er det verden over blevet almindeligt at få reduceret sine aldersrynker, smilerynker, bekymrings- eller vredesrynker, få et løft af hængende mundvige, få sænket overlæben lidt ved gummy smile, få et let øjenbrynsløft, give et lille mundvigsløft, en let øjenåbner eller få udslettet grimme rynker på hagen. Injektionsbehandlinger med muskelafslappende middel er blevet kendt som en løsning for alle disse rynker, som skyldes sammentrækning af musklerne.

Se priser

En injektionsbehandling med muskelafslappende middel er en perfekt behandling indenfor problematikker som:

Smilerynker ved øjnene, de vandrette og lodrette rynker i panden, samt løft og korrektioner af øjenbryn, overlæbe og mundvige.

Virkningsmekanisme

Injektionsbehandlinger med muskelafslappende middel blokerer de nerveimpulser, som normalt stimulerer muskler til at trække sig sammen. Selv til skønhedsbehandlinger kan man nu benytte denne virkningsmekanisme til mindskning/fjernelse af hudens rynker. Hudfurer, som kaldes rynker, fremkommer og vedligeholdes bl.a. af overfladiske ansigtsmuskler, når disse trækker sig sammen og derved sætter rynker i huden. I og med at disse muskler er mere eller mindre vedvarende sammentrukket, bliver rynkerne permanente, især når huden med alderen mister dens oprindelige elasticitet. Ved at blokere grupper af disse rynkemuskler kan man udjævne hudens ydre, således at rynkerne udglattes og med tiden bliver usynlige. Behandlingen er dosisafhængig, og rynkestregen i overhuden vil altid kunne ses. Vi fjerner ikke din mimik, men reducerer din hudfold med ca. 80 %.

En muskelafslappende behandling går ud på, at små mængder væsker injiceres ind under huden på udvalgte steder med en meget tynd og kort nål. Behandlingen tager ikke mere end ca. 10 min.

Bivirkninger

Denne form for bivirkninger kan forekomme i forbindelse med behandlingen, som er indsprøjtningsrelaterede reaktioner. Hævelse, rødme, smerte, kløe, blødning, misfarvning og ømhed plejer at forsvinde helt på få dage eller i sjældne tilfælde 3-6 mdr. (pigmentfejl). En alt for intensiv behandling af flere områder samtidigt kan føre til, at man oplever, at mimikken i ansigtet bliver reduceret.

Bemærk

Behandlingen må ikke gives til gravide, ammende, personer der benytter blodfortyndende medicin eller modtager antibiotisk behandling med aminoglycosider eller som har nerve- og/eller muskelsygdomme. Du må ikke bære kontaktlinser under behandlingen. Du må ikke have allergi over for humant albumin (æggehvidestof fra mennesker) eller mælk. Da muskelafslappende midler indeholder humant albumin, kan der være en ekstrem sjælden risiko for overførsel af sjældne virussygdomme. Du er velkommen til at medbringe en bisidder, når du skal modtage den mundtlige information om behandlinger og metoder.

Vi gør opmærksom på, at alle behandlende sygeplejersker og speciallæger er godkendt af Sundhedsstyrelsen til injektionsbehandlinger, og alle har dokumenteret erfaring bag sig.

OBS! Vi gør opmærksom på, at før din første injektionsbehandling på Healux Klinikken, er det lovgivningsbestemt, at du minimum 48 timer inden, skal have været til en forkonsultation hos Healux Klinikkens Hudlæge. Denne konsultation er gratis og kun gældende før din første behandling.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation før første behandling på Healux Klinikken 0 kr. 0 kr. Book
Ved behandling af 1. område 1.800 kr. 1.260 kr. Book
Ved behandling af 2. område på samme dag 3.000 kr. 2.100 kr. Book
Ved behandling af 3 områder på samme dag 3.900 kr. 2.730 kr. Book
Så områder som tillæg til anden behandling, Brynløft, Gymmismil, Bunnilines, Hage 800 kr. 560 kr. Book

Spørgsmål og svar

Virkningen på de behandlede muskler begynder stille at vise sig efter ca. 3-4 dage, hvor man efter 10-14 dage har den fulde effekt. Afhængigt af dig som individ og den måde din krop responderer på, kan man ved første behandling forvente en virkning på 3-6 mdr. Ved efterfølgende behandlinger vil man se, at virkningen holder i længere tid. På Healux Klinikken får du altid tilbudt et gratis touch up ca. 14 dage efter din behandling, såfremt der måtte være behov for dette. Den kosmetiske virkning på selve rynkerne holder sig ofte et par måneder længere takket være, at huden gendanner sig, når den får fred. Man kan sige, at behandling med muskelafslappende middel forebygger videreudvikling af rynker og at den i et vist omfang, kan reparere dem.

På Healux Klinikken er det meget vigtigt for os, at vi skaber unaturlige effekter. Vi går derfor meget højt op i at bevare din

For at bibeholde virkningen kan behandlingen gentages med 3-12 måneders mellemrum. Muskel lammene Injektions behandling er specielt egnet til behandling af rynker i panden og omkring

Ved behandling af panden er det specielt vigtigt, at du ikke trykker på eller masserer de behandlede områder i de første 5 timer efter indsprøjtningen. Dette er for ikke at sprede substansen til andre muskler – eksempelvis dem som løfter øjenlågene – hvilket kan medføre en forbigående tyngde i disse og et noget søvnigt udseende. Erfaringen viser, at ca. 0,5 % til 5 % af behandlede klienter får denne bivirkning. Den forsvinder spontant inden for 2-6 uger. Meget sjældent ses kompensatoriske sammentrækninger af især pandemuskler i områderne ved siden af det behandlede midterparti.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort