Filler Behandling Juvedérm

Fillerbehandling til ansigtskonturering, læbeforstørrelser, løft af kindben m. m

På Healux Klinikken anvender vi forskellige fillerprodukter til injektionsbehandling. Injektionsbehandling med filler bruges på Healux klinikken blandt andet for tilførsel af volumen i kindben og læber, samt andre steder hvor vi med tiden mister volumen.  På Healux klinikken arbejder vi med nogle af markedets mest anerkendte fillerprodukter – for altid at kunne give dig den mest optimale behandling. Vi kan behandle følgende indikationer:

  • Rynke/fuge-reduktion
  • Mørke rander under øjnene
  • Læbe-korrektur/forstørrelse
  • Indsunkne og løse hudområder
  • Løft af kindben
Se priser

 

Ikke-permanent fillers er et biologisk, naturligt middel til øjeblikkelig fjernelse af rynker, folder, indsunkne og løse hudområder. Fillers er klare, sterile geler, der består af hudens naturlige bindevævssubstans hyaluronsyre og polysaccharid (sukkerstof). Fillers indsprøjtes i den øverste del af huden med en tynd nål og udfylder en rynke, fold, opretter en kontur (løshed, manglende fylde), øger volumen i læberne eller blot en mindre korrektur af læberne.

Behandlingsresultatet holder i 6-12 måneder afhængig af behandlingsområderne, linjernes/rynkernes dybde, hudens kvalitet, din livsstil, samt hvilket filler-produkt der vælges i forhold til behandlingsområdet. Bemærk, at den første behandling holder kortere tid end de følgende behandlinger.

Fillers er igennem de senere år blevet en af de mest populære og anerkendte æstetiske behandlinger, grundet det næsten øjeblikkelige resultat, samt at der er meget lav risiko ved behandlingen.

Afhængigt af behandlingsområdet, kan det for nogens vedkommen være fordelagtigt at kombinere en fillerbehandling med muskelafslappende middel mod rynker og fine linjer, som er forårsaget af ens egen mimik og ansigtsbevægelser.

Af fillerprodukter anvender vi de mest kendte på verdensplan, hvor vi altid tager udgangspunkt i dine ønsker og ud fra dette vælger det bedste produkt for dig.

Hvad er fordelene ved en fillerbehandling

Behandlingen er meget hurtigt overstået, og de produkter vi bruger, giver en lokalbedøvende effekt, hvilket mindsker eventuelle smerter.

Resultatet ses umiddelbart efter behandlingen, der kan dog forekomme lidt hævelser, hvilket gør, at resultatet først rigtigt kan vurderes efter ca. 1-2 uger.

Fillerbehandlingen kan foretages netop der, hvor der er behov for den, og man kan derfor individualisere behandlingen, så den passer til netop dig.

Hvad skal du vide om behandlingen

På Healux klinikken bruger vi ikke permanente fillers, det er derfor en behandling som efter en periode på ca. 6-12 mdr. skal gentages, såfremt man ønsker at bibeholde resultatet.

Der kan forekomme hævelser og blå mærker ved behandlingen, disse fortager sig dog hurtigt.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket er din sikkerhed for at alle lovkrav overholdes.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation inden første filler behandling 0 kr. 0 kr. Book
Filler behandling Læbe ½ ml. 2.700 kr. 1.620 kr.  Book
Filler behandling Kindben 1 ml. 3.200 kr. 1.920 kr. Book
Filler behandling Kindben 2 ml. 6.300 kr. 3.780 kr. Book
Filler behandling Kæbelinjen 2 ml. 6.300 kr. 3.780 kr. Book
Filler behandling 1 ml. 3.200 kr. 1.920 kr. Book
Filler behandling 2 ml. 6.300 kr. 3.780 kr.  Book
Filler behandling 3 ml. 9.200 kr. 5.520 kr.  Book
Filler 7 Point Soft Lift 19.000 kr. 11.400 kr. Book

Spørgsmål og svar

Efter indsprøjtningen i huden vil hyaluronsyren langsomt nedbrydes til ufarlige stoffer i kroppen, kulsyre og vand. Hyaluronsyren forsvinder til sidst, og huden vil langsomt vende tilbage til tilstanden inden behandlingen.

Undgå brug af blodfortyndende medicin som f.eks. magnyl, gigtmidler og fiskeolie en uge før og efter behandling, da disse kan give yderligere blødninger eller blå mærker på huden. Da vi anvender lokalbedøvende cremer og/eller indsprøjtning med Xylokain eller lignende (til læbefylde), er det vigtigt, at du oplyser, om du tåler dette. Gravide og ammende samt personer i behandling med blodfortyndende eller bindevævsnedbrydende medicin behandler vi ikke. For at undgå irritation i det behandlede område, bør du i op til en uge efter behandlingen ikke udsætte området for intens varme (solarium og solbadning) eller ekstrem kulde. Du er velkommen til at medbringe en bisidder, når du skal modtage den mundtlige information om behandlinger og metoder.

Efter behandlingen kan der forekomme visse reaktioner, som er almindelige i forbindelse med indsprøjtninger, rødme, hævelse, smerte, kløe, blå mærker og blødning på behandlingsområdet. De er normalt lette til moderate, og går som regel over af sig selv i løbet af nogle få dage.

Resultatet kan ses med det samme, og du kan forvente et flot, naturligt og æstetisk resultat. Din behandling holder i op til 12 mdr. Dog kun op til 6 til 9 mdr. i læberne.

Lige efter behandlingen kan du fortsætte dine daglige gøremål. Du vil dog kunne risikere forbigående små gener såsom let rødme, kløe og blå mærker. Der kan gå op til 14 dage før evt. hævelse er forsvundet.

Du må ikke behandles, hvis du er gravid eller ammer.

Nej. Vi gør opmærksom på, at før du kommer til din første filler-behandling på Healux Klinikken, er det lovgivningsbestemt, at du minimum 48 timer inden, skal have været til en forkonsultation hos os. Denne er gratis og kun før første behandling. Ved forkonsultationen kan du få afklaring på de spørgsmål, du måtte have, og vi vil sammen med dig vurdere, hvad den bedste behandling måtte være.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort