Filler Behandling | Juvedérm

Filler behandling til ansigtskonturering, læbeforstørrelse og løft af kindben.

Filler fungerer som et fyldstof – deraf navnet – og er den overordnede betegnelse for behandlingstypen. På Healux Klinikken anvender vi mange typer filler til forskellige behov. Behandling med filler bruges blandt andet til tilførsel af volumen i kindben og læber. Derudover kan filler bruges til at genetablere en skarpere kant af kæbe. Dermed bliver overgangen mellem ansigt og hals mere tydelig, som med årene kan blive mindre synlig. I det hele taget kan man sige, at vi bruger filler, der hvor vi med alderen mister volumen og får en slappere hudstruktur. En filler behandling skal derfor ikke ses som en drastisk ændring af ens udseende, men mere som hjælp til at bevare et yngre og mere frisk udseende. På Healux Klinikken arbejder vi med nogle af markedets mest anerkendte fillerprodukter for altid at kunne give dig den mest optimale behandling.

Vi behandler følgende og mere med filler:

 • Rynker og fine linjer
 • Mørke rander under øjnene
 • Læbekorrektur og forstørrelse
 • Fuger i panden og ved munden
 • Indsunkne og løse hudområder
 • Løft af kindben
 • Markering af hage
 • Skarpere kæbeparti
 • Nedadgående mundvige
 • Rygerynker omkring munden
Se priser og book tid

Hvor længe holder behandlingen?

Behandlingsresultatet holder i 6-18 måneder alt afhængigt af behandlingsområdet, dybden af linjerne og rynkerne, hudens kvalitet, din livsstil samt hvilket fillerprodukt der bruges til behandligen.

På Healux Klinikken anvender vi ikke-permanente fillers af mærket Juvéderm. En ikke-permanent filler består hovedsageligt af hyaluronsyre, som naturligt findes i hudens bindevæv. Hyaluronsyre binder væske i huden og giver dermed fylde, blødhed og elasticitet. Det betyder, at en ikke-permanent filler som Juvéderm er et biologisk og naturligt alternativ til permanente fillers. Derfor skal en behandling efter en periode på ca. 6-18 måneder gentages, hvis man ønsker at bibeholde resultatet.

Bemærk: Den første behandling holder oftest kortere tid end de følgende behandlinger.

Hvad er fordelene ved en filler behandling?

Ønsker du mere volumen og fylde i blandt andet læberne og ansigtet, så er en filler behandling effektiv, da resultatet ses umiddelbart efter behandlingen. Derudover er selve behandlingen meget hurtigt overstået og forholdsvis smertefri. Eventuelle smerter mindskes med de produkter, vi benytter os af, som giver en lokalbedøvende effekt. Der kan forekomme hævelser og blå mærker ved behandlingen, men disse foretager sig hurtigt. Ved hævelse kan resultatet i nogle tilfælde først rigtig vurderes efter ca. 1-2 uger.

Filler behandlingen kan foretages netop der, hvor der er behov for den. Man kan derfor lave en individuel behandling alt efter dit ansigt og personlige ønsker.

7 Point Soft Lift med Juvéderm

På Healux Klinikken er vi stolte af at være en af de eneste klinikker til at kunne tilbyde et 7 Point Soft Lift. Vores behandler har gennemgået et avanceret kursus indenfor denne nye behandlingsteknik, som har til formål at skabe et generelt løft primært af underansigtet på en let og naturlig måde. Via de nye MD Codes fra Allergan (producent af Juvéderm) ligger man filleren på en sådan måde, at der skabes et løft. I behandlingen bruges en kombination af Juvéderm Voluma og Juvéderm Volux, hvor der bruges op til 7 ml. filler i alt.

Du vil af en 7 Point Soft Lift behandling kunne forvente følgende resultater:

 • Udglatning af fine linjer ved øjnene
 • Minimering af indsunkne øjne
 • Et naturligt løft af underansigtet
 • Mindskede hamsterposer ved munden
 • Markering af kæbelinjen
 • Smuk, afbalanceret struktur af huden
 • Genetablering af indsunket hageparti
 • En holdbarhed på 1-2 år

Selve filler behandlingen

Behandlingen foregår på simpleste vis, ved at man med en tynd kanyle injicerer fillers ind i huden, hvor man ønsker at genetablere tabt fylde og volumen. Er der derimod tale om en general opstramning af huden, lægger man filleren i andre områder, hvor volumen måtte være mindsket. Med andre ord betyder dette, at vi ikke symptombehandler, men snarere årsagsbehandler. Det gør vi for at opnå et naturligt og smukt resultat, som ikke ser lavet ud.  Under behandlingen sidder du behageligt tilbagelænet i en klinikstol, så du er så afslappet som muligt. Det gør samtidig, at din behandler har fuld adgang til behandlingsområdet. Området desinficeres før injektion for at fjerne bakterier, hvorefter produktet føres ind under huden med en fin kanyle. Der kan umiddelbart efter behandlingen forekomme en let rødme, hævelse, ømhed eller kløe i det behandlede område. Det er derfor vigtigt for os, at du efter din behandling bliver ca. 15 min., så vi kan observere og forhindre en eventuel uhensigtsmæssig reaktion i huden. Rødme, hævelse m.m. er en normal reaktion efter en injektionsbehandling og er derfor helt ufarligt. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder i de fleste tilfælde i løbet af 1-2 dage. Ved behandling af læbepartiet ses hævelserne dog oftest lidt længere tid.

Det færdige resultat ses generelt efter ca. 1 uge, når eventuel hævelse og blå mærker har lagt sig. Herefter tager det yderligere 2-3 uger før filleren fuldt ud har blandet sig med dit eget væv. I denne periode kan man oftest mærke filleren under huden, hvilket er helt naturligt.

Der kan være lidt smerter forbundet med behandlingen. Heldigvis har de produkter, vi bruger på klinikken, lokalbedøvelse i sig, som virker hurtigt. I nogle områder, såsom læberne, kan det være en fordel at anvende en lokalbedøvende creme. Dette er selvfølgelig noget din behandler vil tale med dig om under din konsultation på klinikken, som skal ske inden behandling. Konsultationen er naturligvis gratis og uforpligtigende.

Hvad er filler?

Ikke-permanent filler er et biologisk, naturligt middel til øjeblikkelig fjernelse af rynker, folder, indsunkne og løse hudområder. Fillers er klare, sterile geler, som består af hudens naturlige bindevævssubstans hyaluronsyre og polysaccharid (sukkerstof). Hyaluronsyrens force er, at den kan optage dens egen vægt i vand ganget med tusind. Så har man mistet volumen i huden, kan man lægge filler ind på specifikke steder for at skabe et løft og samtidig tilføje huden fugt. Fillers indsprøjtes i den øverste del af huden med en meget tynd nål og kan udfylde en rynke, fold, oprette en kontur (løshed eller manglende fylde), øge volumen i læberne eller blot lave en mindre korrektur af læberne.

Fillers er igennem de senere år blevet en af de mest populære og anerkendte æstetiske behandlinger, da der er meget lav risiko ved behandlingen og resultatet er synligt næsten øjeblikkeligt.

Healux Klinikken er en officiel Juvéderm filler-klinik, og vi anvender kun de mest anerkendte fillerprodukter på verdensplan. Vi sørger altid for at give en individuel behandling og tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Ud fra dette vælger vores dygtige og erfarne behandler det bedste produkt til dig.

På klinikken har vi mange forskellige typer filler. Det har vi, fordi en filler ikke bare er en filler. For at resultatet skal blive flot og naturligt, er det vigtigt, at der bruges en filler med lige nøjagtigt den tykkelse eller konsistens, som er bedst velegnet til netop det område, som skal behandles. Dette gøres for at opnå et flot og naturligt resultat.

Det er meget individuelt, hvor mange milliliter der skal bruges til en filler behandling. Mængden af filler afhænger nemlig både af dine personlige ønsker, tilstanden på din hud og de områder, der skal behandles. Vi ser det derfor, som vores fornemmeste opgave, at hjælpe og rådgive dig på en sådan måde, at du får præcis det ud af behandlingen, som du ønsker. Healux Klinikkens behandler er altid helt up-to-date med de nyeste behandlingsteknikker, som gør resultatet af behandlingen så flot og naturligt som mulig.

Afhængigt af behandlingsområdet kan det for nogens vedkommende være fordelagtigt at kombinere en filler behandling med andre behandlinger. Det kan være en muskelafslappende behandling mod rynker og fine linjer, som er forårsaget af ens egen mimik og ansigtsbevægelser. Eller en laserbehandling for at optimere hudkvaliteten og derved opnå et længerevarende og mere naturligt resultat.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation inden første filler behandling 0 kr. 0 kr. Book
Læber “Naturel Lips by Healux” fra 2.100 kr. 1.470 kr.  Book
“Rusian Lips” fra 3.000 kr. 2.100 kr. Book
Kindben fra 3.000 kr. 2.100 kr. Book
Kæbelinjen og hage fra 5.900 kr. 4.130 kr. Book
Hage fra 3.000 kr. 2.100 kr. Book
Tindingen fra 5.900 kr. 4.130 kr. Book
Mundvige / Nasolabiale fra 3.000 kr. 2.100 kr. Book
Ikke kirurgisk ansigtsløft m. filler / MD Codes 12.000 kr. 8.400 kr. Book

Spørgsmål og svar

Efter indsprøjtningen i huden vil hyaluronsyren langsomt nedbrydes til ufarlige stoffer i kroppen, kulsyre og vand. Hyaluronsyren forsvinder til sidst, og huden vil langsomt vende tilbage til tilstanden inden behandlingen.

Undgå brug af blodfortyndende medicin som f.eks. magnyl, gigtmidler og fiskeolie en uge før og efter behandling, da disse kan give yderligere blødninger eller blå mærker på huden. Da vi anvender lokalbedøvende cremer og/eller indsprøjtning med Xylokain eller lignende (til læbefylde), er det vigtigt, at du oplyser, om du tåler dette. Gravide og ammende samt personer i behandling med blodfortyndende eller bindevævsnedbrydende medicin behandler vi ikke. For at undgå irritation i det behandlede område, bør du i op til en uge efter behandlingen ikke udsætte området for intens varme (solarium og solbadning) eller ekstrem kulde. Du er velkommen til at medbringe en bisidder, når du skal modtage den mundtlige information om behandlinger og metoder.

Efter behandlingen kan der forekomme visse reaktioner, som er almindelige i forbindelse med indsprøjtninger, rødme, hævelse, smerte, kløe, blå mærker og blødning på behandlingsområdet. De er normalt lette til moderate, og går som regel over af sig selv i løbet af nogle få dage.

Resultatet kan ses med det samme, og du kan forvente et flot, naturligt og æstetisk resultat. Din behandling holder i op til 12 mdr. Dog kun op til 6 til 9 mdr. i læberne.

Lige efter behandlingen kan du fortsætte dine daglige gøremål. Du vil dog kunne risikere forbigående små gener såsom let rødme, kløe og blå mærker. Der kan gå op til 14 dage før evt. hævelse er forsvundet.

Du må ikke behandles, hvis du er gravid eller ammer.

Nej. Vi gør opmærksom på, at før du kommer til din første filler-behandling på Healux Klinikken, er det lovgivningsbestemt, at du minimum 48 timer inden, skal have været til en forkonsultation hos os. Denne er gratis og kun før første behandling. Ved forkonsultationen kan du få afklaring på de spørgsmål, du måtte have, og vi vil sammen med dig vurdere, hvad den bedste behandling måtte være.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort