The red carpet og Magist glød behandling

Giv din hud nyt liv.

Ønsker du et hurtigt boost af huden og at få gløden tilbage? Så er vores behandling med Epi Dab microchanneling device noget for dig. Gennem en unik cocktail af vitaminer, mineraler, peptider og Juvéderm Volite Skinbooster går vi ind og bringer fugten tilbage til din hud

Se priser

På Healux Klinikken har vi været så heldige, at vi de næste tre måneder har fået fornøjelsen af den danske repræsentant fra den nye MUST behandling: Epi Dab. Carole kommer til at være på hos os to dage om ugen, hvor hun tilbyder behandlinger med Epi Dab.

Hvad er Epi Dab microchanneling device?

Epi Dab består af mikronåle som blot er 0,13 mm i diameter og 0,5 mm lange. Det svarer til, at nålene er lige så tynde som menneske hår, når de kommer i kontakt med huden. Ved behandlingen mærker man derfor kun en lille, prikkende fornemmelse.

Behandlingen er individuel i den forstand, at vi i vores Magisk glød behandling blander en cocktail af forskellige vitaminer, mineraler og peptider og ydermere i vores The red carpet behandling tilføre Juvéderms Volite skinbooster ud fra, hvad netop din hud har brug for. Den skræddersyede cocktail bruges til at booste og tilføre fugt til huden, hvilket sker når de små nåle punkterer huden og cocktailen indsprøjtes gennem en lille spiralrille på ydersiden af nålene. Her trænger det ned i den øverste del af huden og videre ned i underhuden og udfører sit lille mirakel.

Udover behandling af ansigtet kan man med fordel også behandle andre udsatte områder som décolleté området og hænderne for at opnå en hudforyngende effekt.

 

Omkring selve behandlingen

Ved en Epi Dab microchanneling device behandling vil man føle ingen til meget lidt smerte. Vi sørger altid for at bedøve overhuden før behandlingen, så den føles behagelig på de fine områder som huden under øjnene og i panden.

Der ses ved Epi Dab microchanneling device behandlingen ingen bivirkninger, og du vil kunne genoptage din normale dagligdag lige efter behandlingen. Allerede ca. 2 dage efter behandlingen vil du kunne se de første resultater og efter 14 dage ser man det fulde resultat, som vil holde i op til 3-4 måneder. Det er blandt andet derfor, at man kalder den The Red Carpet / Magisk glød behandlingen.

ønsker man at der skal arbejdes endnu mere med poreforfinelse og hudstrukturen – se Epi Dab Microbotox behandlingen her

På Healux Klinikken anbefaler vi, alt afhængig af din hud, en serie af 4 behandlinger med 4-6 ugers interval med efterfølgende opfølgningsbehandling 1 gang hver 6 måned for optimalt og langvarigt resultat.

Forskellen mellem Epi Dab og Dermaroller

Overordnet set arbejdes der dybere i hudlagene med en Dermaroller og mere overfladisk med Epi Dab behandlingen. Epi Dab er derfor det perfekte valg, hvis man ønsker fornyet glød og udstråling i huden. Ønsker du til derimod at arbejde med dybereliggende rynker og ar, vil vi anbefale Dermarolleren. Du kan læse mere om Dermaroller behandlingen her.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Konsultation før første behandling på Healux Klinikken 0 kr. 0 kr. Book
Magisk glød, Et område, svarende til helt ansigt, Decollete eller ryk 2.500 kr. 1.500 kr.  Book
The red carpet, Et område, svarende til helt ansigt, Decollete eller ryk 2.700 kr. 1.620 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Det er individuelt hvor længe resultatet vil holde, men som udgangspunkt 3-4 måneder. På Healux klinikken anbefaler vi dog 4 behandlinger i et behandlingsforløb med 4-6 uger mellem hver behandling

For nogen er en enkelt behandling hver 3-4 måned nok, for andre vil der være behov for en serie af op til 4 behandlinger. kom ind til en gratis konsultation, så kan vi sammen se på din hud og høre dine ønsker og ud fra dette, ligge en behandlingsplan.

Vi anbefaler brugen af vores K-ceutic creme efter behandlingen.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort