Dermaroller / Mesoterapi

Dermaroller/Mesoterapi er den nyeste generation af højeffektive anti-aging behandlinger. Behandlingen er for dig, som ønsker at bekæmpe alderstegn, men som ikke er klar til eller ikke ønsker Muskelafslappende injektioner, fillers eller kirurgi. Eller dig som ønsker en kombination af disse for at bekæmpe rynker fra flere forskellige fronter.

Se priser

På Healux Klinikken bruger vi Dermaroller produkter fra SRS International, som er en af Europas førende producenter af Mesoterapi produkter samt Serum8, som er et dansk produceret produkt, der er førende på det danske marked.

Alle produkter er godkendt i henhold til EU’s kosmetikdirektiv.

Dermaroller/Mesoterapi er uovertruffen til behandling af: Rynker og linjer, rygerhud, solskadet hud, ar og acnear, bumset og uren hud (aktiv acne), store porer, pigmentforandringer, sart og sensibel hud (rosacea) og strækmærker.

Metoden

Mesoterapi stammer fra de græske ord mesos og therapeia, som betyder medicinsk eller kosmetisk behandling, hvor forskellige aktive cosmeceuticals transporteres ned i hudens dybere lag enten ved injektioner eller microneedling.

Mesoterapi er udviklet af den franske forsker Michel Pistor omkring 1950.

Der er igennem en længere årrække lavet flere kliniske studier, der dokumenterer virkningen af mesoterapibehandling.

Mesoterapi er en relativ ny generation af hudbehandling herhjemme, men på verdensplan har mere end 1,5 mio. mennesker fået behandlingen, og dette tal vil kun stige.

Princippet for denne type hudbehandling er ”passende nedbrydning”.

Det betyder, at du først må nedbryde en del af hudens gamle struktur i overhuden og/eller underhuden alt efter hvilket resultat, man ønsker at opnå. Huden kan så forny sig i en yngre, friskere, sundere, stærkere og smidigere udgave.

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-aging behandling, der med dens unikke cocktail af hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter, peptider, aminosyrer og Q10, der sammen med de mange små kontrollerede prik i huden, tilfører fugt og stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde og reducerer linjer og ar, men også samtidig genopbygger din hud.

Behandlingen kan udføres overalt – ansigt, hals, bryst og hænder er de mest anvendte steder, men også ar og strækmærker på kroppen kan behandles.

Forskellen mellem Mesoterapi og muskelafslappende injektioner/fillers er, at du ved muskelafslappende injektioner/ fillers får et hurtigt resultat.

Det gør du ikke med Mesoterapi. Der skal flere behandlinger til, og man skal se det som en investering i at få huden genopbygget over en længere periode.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normalpris Medlemspris Book en tid
Helt ansigt 2.800 kr. 1.680 kr.  Book
Mindre område 1500 kr. 900 kr.  Book

Spørgsmål og svar

Allerede efter de første behandlinger ser du ændringer. Huden får mere glød, og du kan mærke mere fasthed i dit bindevæv. For fuld effekt skal du have 3 til 6 behandlinger alt efter, hvad du behandles for.

Før behandlingen påfører vi en bedøvelsescreme på behandlingsområdet, hvilket gør, at langt de fleste kun mærker et meget begrænset ubehag ved behandlingen.

Huden er rød og varm, men allerede dagen efter har de aktive stoffer fordelt sig i det øverste hudlag, og rødmen er aftaget. Der kan være enkelte små mærker, som dog vil være væk på dag 2, hvor du kan begynde at se resultatet. Vælg hele ansigtet eller blot punktbehandling – men hvorfor ikke genopbygge hele huden?

Dermaroller/Mesoterapi kan bedst beskrives som en lille rulle udstyret med sylespidse (bittesmå skarpe nåle), som blidt rulles over huden og laver tusindvis af mikroskopiske huller. Hvert eneste hul virker som center for hudfornyelse og hudforyngelse hvor det at nedbryde den gamle hud, sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der øger kollagen produktionen og ansporer til naturlig accelereret nydannelse af friskere yngre hudvæv. De mikroskopiske huller sørger endvidere for, at de påførte virkestoffer effektivt trænger ned i huden omkring 200 gange bedre, end hvis huden ikke havde være mikroperforeret. Ved den kortvarige nedbrydning af hudens overflade og barrierefunktion, opnår du en optimal koncentration af revitaliserende stoffer i hudens dybere lag.

Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter en professionel klinikbehandling.

Huden vil være rød som efter et par timer for meget i solen, men dette vil meget hurtigt forsvinde igen. Huden vil også føles lidt tør og ru de næste par dage, men der er egentlig ingen downtime, og man kan gå på arbejde eller nyde en tur på café allerede få timer efter behandlingen.

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort