Injektioner

Ældning er en helt naturlig del af livet, og sådan skal det være – men vi kan alle ældes med ynde.

Synes du, at huden er blevet lidt slap, at rynken i panden er begyndt at irritere dig eller får de fine linjer under øjnene dig til at se træt ud, selv om du ikke er det? Så skal der faktisk ikke så meget til, før du igen kan være tilfreds, med det du ser i spejlet.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige former for behandling indenfor det område man kalder anti-age. Derfor kan vi tilbyde en behandling, som tager udgangspunkt i dig som individ i forhold til dine behov. Vi tilbyder blandt andet behandlinger som Filler, der bruges til at fylde huden ud, Injektions behandling med muskelafslappende middel, der bruges til at afslappe de muskler som trækker huden sammen og derved frembriger rynker, Sculpra, som anses for at være et ansigtsløft dog uden kirurgi. Vi tilbyder også opstramning af huden indefra med Reaction Radiofrekvens eller forfinelse af hud og pore struktur med Dermaroller. Er du i tvivl om hvad der vil være det bedste for dig? Vi tilbyder altid en gratis konsultation, med en af vores erfarne behandler.

Book en gratis konsultation med det samme.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort