Skønhed – hvad er det?

Skønhed er individuelt, men i bund og grund handler det om, at vi har det godt med os selv og er tilfredse med den måde, vi ser ud på. For nogen kan skønhed være en helt ensartet hud, for andre fyldige læber eller at se frisk ud – ja mulighederne er mange.

På Healux Klinikken hører vi dagligt mange forskellige bud på, hvad skønhed er. Vi fornemmer dog også, at vores kunder kan være usikre på, hvad de egentlig søger, når de gerne vil forskønnes. Mange kan have brug for at kunne relatere til andre for at få en fornemmelse af, hvilke resultater de selv kan opnå. Vores filosofi på Healux Klinikken er, at vi altid tager udgangspunkt i netop den kunde, som står overfor os. Den bedste måde vi kan gøre det på er ved at se på kundens hud, lytte til deres ønsker og ud fra dette lave et behandlingsforløb.

 

Kombinationsbehandlinger

Healux Klinikken har haft klinikker i Danmark i mere end 12 år. Hvis der er noget de 12 år har lært os, så er det, at vi nødt til at kombinere flere forskellige behandlingsteknikker og teknologier for at skabe gode, naturlige og ikke mindst holdbare resultater. Ved en kombination af flere behandlinger og teknologier vil man opleve en synergieffekt – en effekt der skaber bedre resultater, og hvor du opnår langt mere end ved isolerede behandlinger.

Vi vil på Healux Klinikken gøre tingene lidt anderledes. Vi vil gerne give en fornemmelse af, hvad man kan opnå af resultater indenfor forskellige hudtyper og eventuelle problematikker. Vi synes nemlig, at med de sociale medier er det efterhånden lidt for nemt at ligge et før/efter billede ud, hvor personen ser 10 år yngre ud. Der er intet galt med før/efter billeder, men det siger ikke så meget om, hvad der ligger bag. Er personen 20 år gammel og har en hud, som er taknemmelig at arbejde med? Er personen ryger eller ej? Hvilke madvaner har personen? I det hele taget synes vi, at det kunne være spændende, at vise folk i forskellige stadier af livet, med forskellige hudtyper og hvordan vi kan forbedre disse. På den måde håber vi, at kunne give en bedre fornemmelse af, hvad vi kan gøre for netop en hudtype som din.

 

Modeller søges

Til det har vi brug for nogle dejlige mennesker, som har lyst til at forbedre deres hud og i bedste tilfælde deres selvværd. Vi leder efter nogle, som ikke er bange for at snakke om processen og dele den med omverden. Måske er det dig?

Vi søger modeller, der har lyst til at deltage i et behandlingsforløb, hvor vi undervejs vil optage små videoer, lave korte interviews og tage før/efter billeder med henblik på at dele det på vores sociale medier (Facebook og Instagram) samt hjemmesiden.

 

Behandlingsforløbet

Vi vil som det første tage en opstartsnak, hvor vi kigger på din hud og lytter til dine ønsker og behov og ud fra dette, vil vi lægge en behandlingsplan. Til den første konsultation er det derfor vigtigt, at du inden mødet har gjort dig overvejelser om, hvorvidt du ville være interesseret i eksempelvis Botox og Filler. Om du har det fint med, at vi udfører behandlinger, som kan give rødme og hævelser de efterfølgende dage. Eller ønsker du et behandlingsforløb, som er helt mildt. Efter vores første snak aftaler vi et nyt møde, hvor vi gennemgår behandlingsplanen sammen med dig og får booket forløbet ind i din og vores kalender. Du skal regne med, at forløbet vil vare ca. 5-6 måneder, hvor du kommer ind på klinikken 1-3 gange om måneden. Når alt er på plads kan vi starte dit behandlingsforløb.

Du skal under forløbet foretage den hjemmepleje af huden. Du vil som model få 20% på de produkter, som vi anbefaler dig, og du vil derfor skulle regne med at bruge ca. 2.000-2.500 kr. på produkter i behandlingsperioden.

 

Der er mulighed for at vælge mellem to typer forløb:

Behandlingsforløb 1

Her kombinerer vi behandlinger ud fra, hvad der måtte være behov for dog foruden brug af Botox og Filler. Dette forløb kan inkludere: laser, epi dab, derma pen, radiofrekvens, Pristine, almene fugtbehandlinger og kemisk peel.

Et forløb som dette har en værdi på mellem 25.000-30.000 kr. Som model vil du kun skulle betale 7.000 kr.

 

Behandlingsforløb 2

Ved dette forløb gør vi brug af de fleste af vores behandlingsmetoder inkluderet Botox og Filler.

Et forløb som dette har en værdi på mellem 40.000-50.000 kr. Som model vil du kun skulle betale 13.000 kr.

Der er mulighed for, at få finansieret forløbet via Sundhedskonto.dk.

 

Interesseret?

Hvis ovenstående virker som noget for dig, skal du foretage dig følgende.

  1. Skrive en kort beskrivelse af dig og dine ønsker og eventuelle udfordringer med din hud.
  2. Tage tre billeder af dit ansigt: forfra, et fra venstre side og et fra højre side.
  3. Sende alt dette inden d. 1. september til info@healux.com

Vi kigger løbende, på det vi får tilsendt. Det er som sagt vigtigt for os, at vi kan vise forskellige hudtyper og udfordringer, og vi sammensætter derfor modellerne ud fra en bred vifte af alder, køn og hudtyper. Du vil senest få svar d. 5. september, om du har fået en plads eller ej.

 

Vi glæder os rigtigt meget til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Healux Klinikken