Ultralipo – bliv slank – hurtigt og effektivt

 – gå ikke glip af denne revolutionerende teknologi

 

Trænger du til at komme af med et par ekstra kilo, men synes bare ikke, at løbeskoene helt kan tage det sidste? Så er Ultralipo-teknologien helt sikkert noget for dig.

 

Ultralipo er et banebrydende slankesystem til den travle karrierekvinde eller den stressede mor, som har svært ved at presse tid ind i kalenderen til at træne og motionere. Ligesom Ultralipo er for dig, der kæmper med at slippe af med appelsinhud og løs og slap hud – hvad enten dit ’problemområde’ er på armene, maven, ryggen, lårene eller hvor som helst på kroppen. Ultralipo kan med gennemslagskraftige resultater hurtigt hjælpe dig af med ’problemområderne’ – og ofte vil du kunne se og føle forbedringer allerede efter første behandling.

 

Ultralipo slankesystem er både en sikker og smertefri metode til at bekæmpe fedtceller og cellulite. Bivirkninger behøver du heller ikke at frygte. Ultralipo er nemlig et af de mest avancerede og komplette ultralydssystemer i verden indenfor dét, der i teknologiske termer kaldes ’Kavitation’. Ligeledes kan Ultralipo, som et af de eneste systemer på verdensplan, dokumentere effekten og sikkerheden på baggrund af medicinske rapporter.

 

Bag om Ultralipo

’Kavitation’ er navnet på en helt speciel teknologi, hvor man via en lavfrekvens ultralyd danner mikrobobler omkring de enkelte fedtceller. Disse mikrobobler tager til i styrke og vil efterhånden, som antallet øges, bryde fedtcelle-membranen, så fedtsyren i cellerne kan løbe ud. Herefter skal det behandlede område drænes ved hjælp af et vakuum, som sikrer, at fedtsyren bliver ført ned i lymfen, som tager sig af den endelige udskillelse. UltraLipo indeholder derfor et kontrolleret vakuumsystem, som mobiliserer væv og fremmer dræning af kroppen. Da kroppen ikke kan fordøje for meget fedtsyre ad gangen, er Ultralipo-systemet beregnet til specifikke områder af kroppen, hvor koncentrationen af fedtcellerne er høj. Derfor kan man ikke få behandlet hele kroppen på én gang.

 

Teknologien bag Ultralipo-slankesystem er revolutionerende, da den fjerner fedtcellerne for evigt. Som voksen danner man nemlig ikke nye fedtceller. Så hvis du har taget på eller ’buler lidt ud’, er det fordi, de eksisterende fedtceller er vokset. I og med at Ultralipo er en varig behandling, kan man derfor sammenligne det med en mild fedtsugning – bare uden bivirkninger og smerte.

 

Så lyder ovenstående som noget for dig, så kom ind til Healux Klinikken til en uforpligtende konsultation og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Healux Klinikken tilbyde i hele november mdr. behandling til kun 499,- normal pris 1000,-

Du kan bestille tid til behandling for kun 499,- her

Du kan bestille din tid til en gratis konsultation her

Du kan læse mere om behandlingen her.