Healux Klinikken persondatapolitik

Download PDF her

Om os

Vi har indrettet klinikken i lyse og moderne farver, så den er hyggelig og rar at være i. Vi har selvfølgelig altid en lækker kop te, caffe latte, cappuccino eller et glas vand klar til dig som gerne vil sidde og slappe af, før eller efter behandlingen.

Signe Cordsen

Laserspecialist og administrator

Signe Cordsen er specialist i de teknologier (teknisk udstyr) der bruges på klinikken. Signe har igennem mange år beskæftiget sig med de teknologier der bruges indenfor skønhedspleje, og hun sørger for hele tiden at være opdateret på dette omfattende område. Signe underviser kosmetologer og læger på klinikker rundt omkring i Danmark og Skandinavien, samtidig med at hun holder sig ajour med de nye områder inden for moderne hudpleje der hele tiden kommer frem. Signe er indehaver af klinikken, og er således ansvarlig for at kvaliteten af udbud og udførelse af behandlinger på klinikken er i orden, ligeså tager hun sig af den daglige administration. Signe er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre IPL og Laser-behandlinger.

Vibeke Kassis

Speciallæge i Dermatologi

Vibeke Kassis, speciallæge, dr.med. er Healux Klinikkernes speciallæge. Vibeke Kassis er uddannet speciallæge i hud- og kønssygdomme i 1982.
Igennem årene har hun specialiseret sig inden for kosmetisk hudbehandling og er nu en af landets mest erfarne speciallæger i kosmetiske hudproblemer med en lang række laserbehandlinger, peeling tekniker, injektionsbehandlinger herunder, Sculptra, Filler, Botox m.v. Vibeke Kassis er af Sundhedsstyrelsen registreret lægefaglig supervisor inden for kosmetisk hudbehandling.

Camilla Galthen

Kostvejleder, Laserterapeut

Camilla blev i 2012 uddannet Social- og sundhedsassistent og har siden arbejdet indenfor området i en årrække hvorefter den moderne skønheds- og velværebranche, fangede hendes interesse. Camilla videreuddannede sig i 2015 som Laserterapeut og er i dag er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre IPL- og laserbehandlinger indenfor områder som permanent hår-reduktion, karsprængninger samt fjernelse af tatoveringer.

I 2016 videreuddannede Camilla sig som Japansk lifting-terapeut hos Mette Brandt, der er uddannet instruktør hos Lone Sørensen, som er ophavsmand til Japansk lifting-metoden.

Yderligere har Camilla uddannet sig som Kostvejleder med overbygning i børn og overvægt, fitness-instruktion, personlig træning og Yoga-instruktion.

Annikka Emmanuella Okafor

Sygeplejerske, Japansk lifting terapeut og Laserterapeut

Annikka er uddannet sygeplejerske fra 2007. Annika har i en lang årrække arbejdet på Rigshospitalet på hhv. Levertransplantations- klinikken og på Gynækologisk klinik.
I 2014 videreuddannede Annikka sig som Japansk lifting terapeut hos Mette Brandt, som er uddannet instruktør hos Lone Sørensen, der er ophavsmand til Japansk lifting-metoden.
Yderligere har Annikka gennemført et 50 timers kursus i den helt unikke og omsorgsfulde healingsmassage hos Kilden i Valby. Annikka er desuden certificeret som Dermaroller-behandler hos Serum8 og har gennemgået et uddannelsesforløb i diverse slank-teknologier.

Annikka har i 2016 videreuddannet sig som Laserterapeut, og hvor hun i dag er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre IPL og Laser-behandlinger inden for områder som permanent hår-reduktion.

Selina

Kosmetiker, uddannet i maskiner til den moderne hudpleje og slank.

Selina blev i 2001 færdiguddannet kosmetiker og har siden konstant erhvervet sig ny viden indenfor faget. Selinas spidskompetence ligger indenfor området Spa og wellness, da hun har arbejdet på Danmarks mest velansete Spa og wellness-steder.

Selina går meget op i hendes fag og følger ihærdigt med i udviklingen. Senest har hun igennem Healux Klinikken uddannet sig indenfor den moderne hudpleje, hvor arbejdet med maskiner for en mere resultatorienteret hudpleje, har været målet. Selina er oplært i at arbejde med teknologier som hudslibning med diamanter, nålefri mesoterapi til indslusning af virkestoffer, radiofrekvens til opstramning af huden samt fedtreducerende behandlinger og cavitation-teknologi for permanent fedtreduktion.

Lida Jörgensen

Permanent Makeup Artist

Lida Jørgensen, Der fungerer som selvstændig behandler på Healux Klinikken,  er uddannet mikropigmentist hos firmaerne ”Nouveau Contour” og ”Phibrows” – de to største og mest førende udviklere af innovative teknikker inden for permanent make-up og microbalding.

De to firmaer stiller meget høje krav under uddannelsen, hvilket sikrer dig, at du får den mest professionelle behandling. Lida deltager løbende i kurser, konferencer og messer for at holde sig opdateret angående nye teknikker og spændende muligheder inden for sit fag. Det gør hun for fortsat at kunne give kunderne den mest kvalificerede behandling.

Lida benytter sig af specialudviklet udstyr, herunder den seneste innovation inden for mikropigmentering for at sikre kunderne det bedste resultat inden for permanent make-up. Standarderne for præcision og kvalitet er løftet til det ultimative, så du kan være fuldstændig tryg ved din behandling.

Kontakt

Brug nedestående formular til at kontakte os vedrørende vores tjenester og produkter. Dine spørgsmål er vigtige for os, og vi vil sørge for, at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

– Du kan også nå os via email på koebenhavn@healux-klinikken.dk
Please leave this field empty.