Healux Klinikken persondatapolitik

Download PDF her

Om os

Vi har indrettet klinikken i lyse og moderne farver, så den er hyggelig og rar at være i. Vi har selvfølgelig altid en lækker kop te, caffe latte, cappuccino eller et glas vand klar til dig som gerne vil sidde og slappe af, før eller efter behandlingen.

Signe

Laserspecialist og indehaver

Signe Cordsen er specialist i de teknologier (teknisk udstyr) der bruges på klinikken. Signe har igennem mange år beskæftiget sig med de teknologier der bruges indenfor skønhedspleje, og hun sørger for hele tiden at være opdateret på dette omfattende område. Signe underviser kosmetologer og læger på klinikker rundt omkring i Danmark og Skandinavien, samtidig med at hun holder sig ajour med de nye områder inden for moderne hudpleje der hele tiden kommer frem. Signe er indehaver af klinikken, og er således ansvarlig for at kvaliteten af udbud og udførelse af behandlinger på klinikken er i orden, ligeså tager hun sig af den daglige administration. Signe er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre IPL og Laser-behandlinger.

Silvija

Kosmetisk sygeplejersker

Beskrivelse af Silvija er på vej.

Sia

Kosmetisk sygeplejersker

Beskrivelse af Sia er på vej.

Selina

Kosmetiker, med speciale i den moderne hudpleje

Selina blev i 2001 færdiguddannet kosmetiker og har siden konstant erhvervet sig ny viden indenfor faget. Selinas spidskompetence ligger indenfor området Spa og wellness, da hun har arbejdet på Danmarks mest velansete Spa og wellness-steder.

Selina går meget op i hendes fag og følger ihærdigt med i udviklingen. Senest har hun igennem Healux Klinikken uddannet sig indenfor den moderne hudpleje, hvor arbejdet med maskiner for en mere resultatorienteret hudpleje, har været målet. Selina er oplært i at arbejde med teknologier som hudslibning med diamanter, nålefri mesoterapi til indslusning af virkestoffer, radiofrekvens til opstramning af huden samt fedtreducerende behandlinger og cavitation-teknologi for permanent fedtreduktion.

Louise

Klinikansvarlig speciallæge i dermatologi

Beskrivelse af Louise er på vej.

Vibeke

Speciallæge i dermatologi

Vibeke Kassis, speciallæge, dr.med. er Healux Klinikkernes speciallæge. Vibeke Kassis er uddannet speciallæge i hud- og kønssygdomme i 1982.
Igennem årene har hun specialiseret sig inden for kosmetisk hudbehandling og er nu en af landets mest erfarne speciallæger i kosmetiske hudproblemer med en lang række laserbehandlinger, peeling tekniker, injektionsbehandlinger herunder, Sculptra, Filler, Botox m.v. Vibeke Kassis er af Sundhedsstyrelsen registreret lægefaglig supervisor inden for kosmetisk hudbehandling.

Kontakt

Brug nedestående formular til at kontakte os vedrørende vores tjenester og produkter. Dine spørgsmål er vigtige for os, og vi vil sørge for, at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

– Du kan også nå os via email på koebenhavn@healux-klinikken.dk
Please leave this field empty.