Når skønhed er unik

Hos Healux Klinikken i hjertet af København er vores største fokus at skræddersy behandlinger unikt til dig.

I trygge rammer byder vi på en stor vifte af professionelle skønhedsbehandlinger udført af erfarende kosmetologer, sygeplejersker og læger. Alle de produkter vi bruger til behandlingerne er fri for tilsætningsstoffer og de reneste af slagsen.

Vi går ikke på kompromis med vejledning, behandling og service. Hos os er tryghed, glæde og resultater i fokus. Kom ned og oplev en af vores behandlinger, som vi selvfølgelig skræddersyr til dit behov.

Vi har indrettet klinikken i lyse og moderne farver, så den er hyggelig og rar at være i. Vi har selvfølgelig altid en lækker kop te, caffe latte, cappuccino eller et glas vand klar til dig som gerne vil sidde og slappe af før eller efter behandlingen.

Kærligst,

Healux Teamet

Signe

Laserspecialist og indehaver

Signe Cordsen er specialist i de teknologier (teknisk udstyr) der bruges på klinikken. Signe har igennem mange år beskæftiget sig med de teknologier der bruges indenfor skønhedspleje, og hun sørger for hele tiden at være opdateret på dette omfattende område. Signe underviser kosmetologer og læger på klinikker rundt omkring i Danmark og Skandinavien, samtidig med at hun holder sig ajour med de nye områder inden for moderne hudpleje der hele tiden kommer frem. Signe er indehaver af klinikken, og er således ansvarlig for at kvaliteten af udbud og udførelse af behandlinger på klinikken er i orden, ligeså tager hun sig af den daglige administration. Signe er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udføre IPL og Laser-behandlinger.

Silvija

Kosmetisk sygeplejersker

Beskrivelse af Silvija er på vej.

Se hvad Silvija svarer på 10 hurtige spørgsmål om skønhed her.

Selina

Kosmetiker, uddannet i maskiner til den moderne hudpleje og slank

Selina blev i 2001 færdiguddannet kosmetiker og har siden konstant erhvervet sig ny viden indenfor faget. Selinas spidskompetence ligger indenfor området Spa og wellness, da hun har arbejdet på Danmarks mest velansete Spa og wellness-steder.

Selina går meget op i hendes fag og følger ihærdigt med i udviklingen. Senest har hun igennem Healux Klinikken uddannet sig indenfor den moderne hudpleje, hvor arbejdet med maskiner for en mere resultatorienteret hudpleje, har været målet. Selina er oplært i at arbejde med teknologier som hudslibning med diamanter, nålefri mesoterapi til indslusning af virkestoffer, radiofrekvens til opstramning af huden samt fedtreducerende behandlinger og cavitation-teknologi for permanent fedtreduktion.

Se hvad Selina svarer på 10 hurtige spørgsmål om skønhed her.

Sia

Kosmetisk sygeplejersker

Beskrivelse af Sia er på vej.

Maria

Klinikansvarlig speciallæge i dermatologi

Beskrivelse af Maria er på vej.

Vibeke

Speciallæge i dermatologi

Vibeke Kassis, speciallæge, dr.med. er Healux Klinikkernes speciallæge. Vibeke Kassis er uddannet speciallæge i hud- og kønssygdomme i 1982.
Igennem årene har hun specialiseret sig inden for kosmetisk hudbehandling og er nu en af landets mest erfarne speciallæger i kosmetiske hudproblemer med en lang række laserbehandlinger, peeling tekniker, injektionsbehandlinger herunder, Sculptra, Filler, Botox m.v. Vibeke Kassis er af Sundhedsstyrelsen registreret lægefaglig supervisor inden for kosmetisk hudbehandling.

Kontakt

Udfyld nedestående formular til at kontakte os vedrørende vores behandlinger og produkter.

Du er også velkommen til at skrive os en email: koebenhavn@healux-klinikken.dk
Please leave this field empty.

Styrelsen for Patientsikkerhed

Healux Klinikkens ansvarlig speciallæge i Dermatologi og venerologi Maria Schjermer Heisterberg er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Alle Healux klinikkens kosmetiske sygeplejersker og Laserterapeuter, er registreret som medhjælp for Healux Klinikkens ansvarlig speciallæge hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Til at udføre kosmetiske behandlinger med injektions præparater, kemisk peel og laser.

Private behandlingssteder og klinikker må efter lovgivningen/Bekendtgørelse om kosmetisk behandling kun udføre visse kosmetiske behandlinger, hvis behandlerne er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Styrelsen for Patientsikkerhed fører tilsyn med patientsikkerheden på de kosmetiske klinikker.

Ved kosmetiske behandlinger forstås behandlinger, hvor det kosmetiske hensyn udgør den afgørende indikation, og hovedformålet er at forandre eller forbedre udseendet. Udførsel af kosmetiske behandlinger er reguleret i bekendtgørelsen nr. 1245 af oktober 2007 om kosmetiske behandlinger.

Som patient / klient vil du, ifølge lovgivning opleve, at nogle kosmetiske behandlinger såsom Botox og Filler behandlinger kræver 48 timers betænkningstid fra konsultation til behandling kan ske. Andre behandlinger såsom Laser og Kemisk peel må foretages ved første konsultation i klinikken. Disse regler er til for at sikre, at du er grundig informeret og har haft tid til at beslutte dig for en evt. behandling.

Healux Klinikkens persondatapolitik

Download PDF her