Månedstilbud Healux Klinikken

 

Her i februar måned sætter vi på Healux Klinikken fokus på vores effektive SRS Dermaroller behandling.

SRS Medicinsk Dermaroller er en ideel behandling til dig, der ønsker at genopbygge din hud.

Du vil opnå en reduktion af rynker, pore formindskelse, minimering af pigmentforandringer, brydning af betændelsestilstande som forårsager akne og uren hud.

Behandlingen er også relevant for dig, der blot ønsker en effektiv og forbyggende pleje af huden.

I hele februar måned tilbyder vi behandlingen for kun 2000 kr. normal pris 2500 kr.

Så book din tid allerede i dag her.

Jeg vil gerne først lige høre lidt mere – Book din tid til gratis konsultation her.

* Vi gør opmærksom på at tilbuddet ikke kan kombineres med andre tilbud rabatter eller lignende.

Ønsker du at høre mere om behandlingen er du altid velkommen til først at komme til en gratis og uforpligtende konsultation. Book tid til konsultation her

 

Til dig der gerne vil vide lidt mere om SRS Dermaroller behandling

Dermaroller/Mesoterapi er den nyeste generation af højeffektive anti-aging behandlinger. Behandlingen er for dig, som ønsker at bekæmpe alderstegn, men som ikke er klar til eller ikke ønsker botox (muskelafslappende injektion), fillers eller kirurgi. Eller dig som ønsker en kombination af disse for at bekæmpe rynker fra flere forskellige fronter.

På Healux Klinikken bruger vi Dermaroller produkter fra SRS International, som er en af Europas førende producenter af Mesoterapi produkter samt Serum8, som er et dansk produceret produkt til hjemmebrug, der er førende på det danske marked.

Alle produkter er godkendt i henhold til EU’s kosmetikdirektiv.

Dermaroller/Mesoterapi er uovertruffen til behandling af: Rynker og linjer, rygerhud, solskadet hud, ar og acnear, bumset og uren hud (aktiv acne), store porer, pigmentforandringer, sart og sensibel hud (rosacea) og strækmærker.

Metoden

Mesoterapi stammer fra de græske ord mesos og therapeia, som betyder medicinsk eller kosmetisk behandling, hvor forskellige aktive cosmeceuticals transporteres ned i hudens dybere lag enten ved injektioner eller microneedling.

Der er igennem en længere årrække lavet flere kliniske studier, der dokumenterer virkningen af mesoterapibehandling.

Mesoterapi er en relativ ny generation af hudbehandling herhjemme, men på verdensplan har mere end 1,5 mio. mennesker fået behandlingen, og dette tal vil kun stige. Princippet for denne type hudbehandling er ”passende nedbrydning”. Det betyder, at du først må nedbryde en del af hudens gamle struktur i overhuden og/eller underhuden alt efter hvilket resultat, man ønsker at opnå. Huden kan så forny sig i en yngre, friskere, sundere, stærkere og smidigere udgave.

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-aging behandling, der med dens unikke cocktail af hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter, peptider, aminosyrer og Q10, der sammen med de mange små kontrollerede prik i huden, tilfører fugt og stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde og reducerer linjer og ar, men også samtidig genopbygger din hud.

Behandlingen kan udføres overalt – ansigt, hals, bryst og hænder er de mest anvendte steder, men også ar og strækmærker på kroppen kan behandles.

Forskellen mellem mesoterapi, botox (muskelafslappende injektioner og /fillers er, at du ved botox (muskelafslappende injektioner)/ fillers får et hurtigt resultat ift. Reduktionen af rynker. Det gør du ikke med Mesoterapi, som mere skal ses som en opbygning af huden til generelt at udskyde hele ældningsprocessen. Der anbefales et forløb på ca. 3-5 behandlinger med ca. 4 ugers interval imellem. Behandlingen ses det som en investering i at få huden genopbygget over en længere periode.

Vi glæder os til at se dig på Healux Klinikken

Med venlig hilsen

Healux Pigerne