April Månedsbehandling – Pristine og Infusion kombi behandling

Har din hud brug for en ordentlig booster inden sommeren banker på? så er det nu du skal slå til. Healux Klinikken tilbyder nemlig som månedens behandling denne måned en kombinations behandling med vort Pristine Hudslibnings system og vores Infusion nåle frie mesoterapi system. En behandling du og din hud vil ELSKE

Normal pris 900,- Månedstilbudspris 499,-

Tilbuddet gælder for hele april måned så længe tider haves – så skynd dig og book din tid med det samme på vores online booking her – du finder behandlingen under Månedstilbud.

Beskrivelse af behandling

Pristine Microdermabrasion med ægte diamanter fjernes blidt og uden at ridse det øverste tørre lag af huden ( men altså ikke din farve )samtidig med at Vakuumkontrol stimulerer genopbygningen af Collagen og Elastin, så du får en strålende teint, samt en strammere, sundere og synligt yngre hud. Dette kombineres med  Infusion behandling, hvor det er muligt at indfører virkestoffer dybere ned i huden, end det er muligt med en alm. creme el. maske. Ved hjælp af små elektriske pulsslag, åbnes der små “porte” i cellerne, og der indsluses virkestoffer alt efter hudtype og behov, dybt ned i huden. På den måde vil du opnå en hurtigere, mere holdbar forbedring af hudens udseende, end med en traditionel ansigtsbehandling.

Behandlingen er smertefri. Du vil mærke en svag prikkende fornemmelse i huden, når det specielle Infusion håndtag masseres over huden.

Efter en behandling klarer hudens overflade op, din hud vil føles smidig, opfrisket og strålende.

Læs mere om de 2 behandlingsteknikker her Infusion og Pristine

 

Vi glæder os til at se dig på Healux Klinikken.