Har du brug for at forkæle dig selv og lige give din hud en lille opfrisker, så er det nu du skal slå til Healux Klinikken tilbyder nemlig i hele august 2 af vores ansigtsfavoritter – japansk facelift og pristine behandlinger til en uimodståelig 30% rabat.

Så skynd dig og book din tid her:

Ja tak jeg vil gerne booke en tid til Pristine behandling med 30% rabat, normal pris 700 kr. tilbud 490 kr. 

Ja tak jeg vil gerne booke en tid til Japansk Facelift med 30% rabat, normal pris 700 kr. tilbud 490 kr. 

 

Men hvad gør en Pristine behandling

Pristine er det mest avancerede system til mikrodermabrasionsbehandling af ansigt og krop. Ved anvendelse af ægte laserskårne diamantspidser behandler Pristine hudens overflade, mens en mild vakuum stimulerer produktionen af kollagen og elastin og forbedrer blodcirkulationen. Du kan læse mere om behandlingen her.

 

Og hvad gør en Japansk Facelift.

Japansk facelift er en behandling, som i den seneste tid er blevet populær pga. den enorme velvære og de gode resultater, der opnås via behandlingen. Ved Japansk facelift bruges en behandlingsmetode, der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Tilsammen giver disse et helt unikt resultat, der betydeligt reducerer ansigtets ydre tegn på ældning som rynker, mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og poser under øjnene. Du kan læse mere om behandlingen her.

Vi glæder os til at se dig på Healux Klinikken