Japansk facelift

Japansk facelift er en behandling, som i den seneste tid er blevet populær pga. den enorme velvære og de gode resultater, der opnås via behandlingen. Ved Japansk facelift bruges en behandlingsmetode, der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Tilsammen giver disse et helt unikt resultat, der betydeligt reducerer ansigtets ydre tegn på ældning som rynker, mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og poser under øjnene.

Afbalancering af ansigtet

De teknikker der anvendes er bla. lange, dybe stræk på ansigtets muskler og væv. Dette styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtets muskler og nerver. Herved sker der en afbalancering af ansigtet og ikke mindst kroppen. Behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter, som tilsammen påvirker kroppens energisystem.

Stress er en almen kendt tilstand, der har påvirkning på hele organismen og forårsager forskellige symptomer som hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger og allergier.
Inden disse symptomer viser sig, har stress allerede vist sig som ubalancer i hud og i ansigt. Japansk facelift hjælper til at afbalancere disse ubalancer.

En behandling på 60 eller 75 minutter består af:

  • Afrensning af ansigtet
  • Dybdegående ansigtsmassage med fugtgivende hybenrosekerneolie
  • Ansigtszoneterapi ( ekstra tid ved 75 min. )
  • Ansigtsakupressur ( ekstra tid ved 75 min. )
  • Lymfedrænage
  • Eksfolierende og/eller fugtgivende maske efter behov

En behandling på 90 minutter består af det samme som ovenstående 60 min. dog inklusiv Eyebeauty.

Eyebeauty

Eyebeauty er en behandlingsmetode med fokus på øjnene og laves i forlængelse af Japansk facelift.
Eyebeauty udføres, som i den japanske lifting, ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet og omkring øjnene i kombination med en muskelstimulerende teknik.

En behandlingsmetode der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Tilsammen giver disse et helt unikt resultat, der betydeligt reducerer ansigtets ydre tegn på ældning som rynker, mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og poser under øjnene.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket er din sikkerhed for at alle lovkrav overholdes.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Forkæl en du holder af

Køb et gavekort

Spørgsmål og svar

Såfremt du har tendens til hævede øjne, hængende øjenlåg, poser under øjnene, rynker og mørke ringe omkring øjnene, vil det være en fordel at tilvælge Eyebeauty

Det kommer an på hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Er det kun for wellness-delen, kan en behandling i ny og næ være nok. Ønsker du behandlingen for at opnå en synlig længerevarende effekt, anbefaler vi at prøve 3 behandlinger for at være sikker på at opnå et synligt resultat. Dog 8-10 behandlinger for max effekt alt efter hvad der skal behandles.

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Pris Medlems pris
Japansk facelift 60 min. 700 kr. 350 kr.
Japansk facelift 75 min. 850 kr. 425 kr.
Japansk facelift inklusiv Eyebeauty 90 min. 1.000 kr. 500 kr.