Akne behandling

Mange med hudlidelser har mistet håbet om og tilliden til succesrig behandling af deres problem. Mange penge er spildt på cremer, salver og behandlinger uden resultat.

Vi har dyb respect for, at du på den baggrund har udviklet en vis skepsis.
Produkterne, vi burger, er DermaCeutic – medicinsk udviklet hudpleje til specialbehandlinger.
Behandlingen, vi udfører på klinikken, renser og genopbygger hudens egen kemi. Balancerer huden og får den til at arbejde selvstændigt igen. Specialsammensat hjemmepleje er en stærk nødvendighed. For at opnå gode resultater kræver det et tæt samarbejde mellem dig og os. Du skal komme til behandling 2 gange I mdr. da behandlingen skal deponeres I huden.
Behandlingerne er et absolut must, når den dybe betændelses og dine arvæv skal behandles. Langsomt , men sikkert kommer resultaterne.

Meducinsk hudpleje DermaCeutic

Et komplet program designet til at forbedre, optimere og forlænge resultaterne af kosmetisk behandling. DermaCeutic indeholder høje koncentrationer af active virkestoffer og ingredienser som resulterer I en optimeret hud. Produktet er ikke tilsat parfume og parabener. Et program, du ikke kun vil finde behageligt, men også yderst effektfuld.

Som yderligere kombinationsbehandling til akne ramt hud I forhold til ar dannelsen kan vi også tilbyde vores effektive Pristine behandling. men kom ind og få en gratis konsultation hos os, så vil vi kunne vejlede dig I hvad det bedste for netop dig vil være.

Pristine hudslibning

Normaliserer talg produktionen, reducerer porestørrelsen og ilter huden, hvorved grobunden for akne bakterien mindskes. Behandlingen foregår i kombination med Neovita produkter.
Læs mere her.

For en effektiv og tryg behandling!

Klinikken er registreret og godkendt af Sundhedsstyrelse, hvilket er din sikkerhed for at alle lovkrav overholdes.

På Healux Klinikken har vi mange forskellige behandler, som hudlæge, lasereksperter, kosmetologer m. fl. så vi altid kan hjælpe dig bedst muligt.

På Healux Klinikken tilbyder vi altid gratis konsultation – så du kan få den bedste vejledning uden at føle dig forpligtiget.

På Healux klinikken uddanner vi løbende vores personale, for hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsteknologier.

På Healux Klinikken bruger vi altid de nyeste teknologier på markedet – hvilket sikrer dig en effektiv behandling.

Se seneste tilsynsrapport

Resultater kan variere fra person til person

Forkæl en du holder af

Giv et gavekort

Hvilke andre behandlinger kan jeg supplere med?

På Healux Klinikken har vi mange forskellige former for behandling, når der er tale om akne. Det har vi fordi vi ofte ser, at der er forskellige behov. Du kan i det understående læse kort om vores andre behandlingsmuligheder. Men vi anbefaler dog altid, at du kommer ind til en gratis konsultation, så vi sammen kan lave det helt rigtige behandlingsforløb til dig.

Normaliserer talg produktionen, reducerer porestørrelsen og ilter huden, hvorved grobunden for akne bakterien mindskes. Behandlingen foregår i kombination med Neovita-produkter.

Minimerer ar som allerede er opstået grundet akne og bryder de betændelsestilstande, der er i huden.

Et alternativ til dig med meget sart/ung hud hvor man via naturlige virkestoffer (som kanel m.m.) behandler betændelsestilstanden i huden.

Priser

Læs mere om Club Medlem her

Behandling Normal pris Medlems pris
Let Akne – med Neovita Produkter 499 kr. 249,5 kr.
Middel og svær Akne – med DermaCeutic Produkter 795 kr. 397,5 kr.